![]() |
|
|
|
#92 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Nur hanım, yaklaşık bir saattir buradayım, kilitlenmiş durumdayım ( bu arada işyerindeyim bu saatlerde bana sorulan soruları doğru cevap verip vermediğim konusunda biraz şüpheliyim) İnanılmaz bir başarı seraya bayıldım İstanbula geldiğimde kesinlikle ordayım. Kutluyorum. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Kaybettik...
|
Hoyalar da açıyor. Çoğu türleri çelikledik köklendirdik saksılara aldık. Bir örnek vermekse maksat... Hoya montana... Kırık beyaz ve hatta krem rengi parlak kırılgan bir porselendenmişçesine kusursuzca çiçekleri. ![]() |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Hayırlı olsun uğraş ve beklentileriniz, macera/merak/özveri sizi nerelere sürükledi, güzelliklere... ''Şeytanın Ergen Dibi Beklemesi'' deyişini anımsatırcasına bir hâl )).Çok güzel bir şey, insanın sevdiği işten hem zevk hem de nema alması. Üstüne de dostluklar katmerli oluyor. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Ne zaman isterseniz buyurun gelin. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
nur hanım sayfanızı yeni keşfedenlerdenim üzülerek söylüyorum nasıl daha önce görmemişim diye hayıflandım açıkçası, orkideleriniz muhteşem ellerinize emeğinize sağlık.Hoyalar aynı keza ama bir sorum olucak size.Acaba satış yapıyomusunuz? bu kadar büyük seranız var,bunların hepsi hobi amaçlı değildir sanırım.Eğerki satışınız varsa bundan faydalanmak isterim.Sağlıklı mutlu günler GAZİANTEPTEN SELAMLAR |
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ![]() Evet satışım var. Şimdilik seradan satış yapıyorum. Yakın zamanda Orkide ve Hoya için forumda satış sayfası açacağım. Saygılar. Düzenleyen nrkrkmz : 26-09-2012 saat 02:54 Neden: ilave |
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Merhaba.... Herşey çok güzel herkesin emeğine sağlık... Kolay gelsin... Hayırlı uğurlu ollsunlar... |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Satışları Merakla bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Ağaç Dostu
|
Nur Hanım çok yoruldunuz çok emek verdiniz sonuç mükemmel. Ben de uzun zamandan beri sizi ziyaret etmeyi düşünüyorum. Bu ara orkide başlıklarını baştan sona okumaya başladım. Biraz daha ders çalışayım, başlıklardaki bilgileri iyice öğreneyim sonra gelmek istiyorum. Alıntı:
Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sanırım bu güzelliklere aşık olmamak elde değil. akşamları nasıl bırakıyorsunuz ve sabahları nasıl koşuyorsunuz merak ediyorum resimler için teşekkür ederim gözlerimde bayram etti hayırlı bayramlar |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Praecox ![]() Uzun süredir internete bağlanamıyordum. O yüzden forumda ki yazılarımda aksamalarım oldu. Bu sezonun ilk çiçeklerinden birkaç tane de ben koyayım. ![]() ![]() Düzenleyen nrkrkmz : 05-11-2012 saat 22:55 Neden: harf ilavesi |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Nur Hanım Merhaba, Bir Pazar günü ziyaret etmek istesek uygun olur musunuz? Yoksa Pazar hariç bir gün mü daha uygun oluyor sizin için? Kolay gelsin efendim |
|
|
|
![]() |
|
|