![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Nur Hanım bu güzellikler karşısında diyecek çok fazla szö yok, zira resimler fazlasıyla konuşuyor. Teşekkür ederim bu güzellikleri paylaştığınız için. SAYGILARIMLA. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
|
Sevgili Nur, ne kadar zarif ve naziksin, çok teşekkür ederim. Uzun zamandır seranı tekrar ziyaret etmek istiyordum. Doğum günümde Oğuz" Ne yapmak istersin?" deyince, Nur'un serasına gidelim dedim. Çok güzel bir gün geçirdim, mutlu oldum. Cattleya kokularını bol bol içime çektim, göz zevkim doruğa çıktı. Her şey harikaydı, ben teşekkür ederim. Senden bir ricam olacak; malina'ya söylüyordun ya " satış başlığı açacağım" diye, lütfen bir an önce aç. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-10-2012
|
Allah'ım... bakınca bakasım geliyor insan bakmaya doyamıyor çok güzeller çoook elinize emeğinize saglık başarılarınızın devamını dilerim çok güzel olmuş seranız ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Ayyyy.....! Rüyadamıyım ne birisi bana çimdik atsın. Bu ne güzellik yahu. Nur hanım neylerse güzel eyler emeğinize yüreğinize sağlık. Nasıl görmemişim burayı oysa güzellik gözümden hiç kaçmaz allah allah maşallah tü tü tü.. Saygıyla. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beni orada işe alın ne olur. Günde bir ekmeğe çalışırım ücret istemem... ![]() ![]() ![]() SAYGILARIMLA. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Bende gelirim vallahi ... Sadece seyretmeye bile razıyım |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ancak işler öyle hemen bırakmıyor insanın yakasını ha deyince olmuyor öyle hemen. Ama söz en kısa zamanda sizlerin yanında olacağım. Sevgi ve saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
"Hayal Bahçem Botanik Günleri" oluşuyor galiba... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Nur Hanım, İstanbul toplantısında çekilişe koyduğunuz orkidelerden biri bende Tavsiyelerinize uyarak gözüm gibi bakmaya çalışıyorum. Güzel çiçeklerini gösterdi. Tekrar teşekkür ederim.![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Amin ![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Alıntı:
Bir türlü gelemedim seraya, ama çok şükür siz satış yapmaya başladınız. Bol kazançlar diliyorum. Çeşitlerinizi de heyecanla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Hayırlı uğurlu olsun Nur hanım. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2013
|
İnşaallah eylül- ekim aylarında bunlardan elimde olacak... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Tek kelimeyle muhtesem , sizi gönülden tebrik ederim... Genelde cattlealarin actigi dönemlerde iznimiz olmuyor ama eger öyle bir imkanım olursa mutlaka gelmek isterim, hayırlı bol kazançlar dilerim... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Kazancınız bol olsun...Muhteşemler.... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
Herkese iyi haftalar... evde bulunan orkidelerim kökleri çürüdüğü için gerekli bakımı yaptıktan sonra ev içinde sera yaptım. Onları ne kadar sürede sulamalıyım, kök olması için hangi besin gübresini vermeliyim ve onu nerde bulabilirim. Bu arada yaprakları temizlikten sonra iyice yumuşadı et gibi oldu. Geceleri 2 3 saat pencere önünde havalanıyor, bu zamanda yaprak biraz sertleşiyor. Ama sağlam olan bi tane var onun gibi olmuyor. Gerekli bilgiler için yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|