![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Gül sardunyamı kaybedince çok üzülmüştüm, anneler günün de katmerlisi geldi hediye. Önce gül sardunya sanmıştım ama değilmiş, olsun bu da çok güzel.. ![]() Bu güzeller Zengarden'den geçen yıl aldıklarım, bir kış geçti, büyüyüp serpildiler.. ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Sudenur : 20-05-2014 saat 16:07 Neden: açıklama.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yıl bir kaç saksı daha sardunya ve iki kök te sakız aldım. Beyaz sakızım henüz açmadı ama hafif lilaya çalan görenlere maşallah dedirtiyor.. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güzeliği ise hediye gönderilen çeliklerimden büyüttüm, bu yıl açtı. Bir kaç değerli üyemiz hediye etmişti geçen yıl. Kim hangisini göndermişti emin olamadığımdan kullanıcı isimlerini yazamadım. Katmer katmer açıyor, tekrar teşekkür ederim.. ![]() ![]() Düzenleyen Sudenur : 20-05-2014 saat 16:08 Neden: açıklama.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl diktiğim çim karanfillerim yaz kış yeşil, dona dayanıklı ve harika kokuyor. Tek kusuru çiçeklenme süresinin az olması.. ![]() Tanesini 50 kuruştan aldığım gazanyalarımın beşi de aynı renk.. ![]() ![]() Lobellia.. ![]() Campanula "mavişim" Zengarden'den. Dona dayanıklı diye toprağa diktim, yayılıp büyüsün diye bekliyorum, beyazını arıyorum harıl harıl.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yayılıcı papatya "anacylus depressus" ![]() Kır papatyası.. ![]() Yaz karı "fare kulağı" ![]() Dağ kekiği.. ![]() Bodur haseki küpesi.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen bahar diktiğim minyatür güllerim bu yıl kendilerine geldiler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodrum papatyaları.. ![]() ![]() Hercailer.. ![]() ![]() ![]() |
|