![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Ayy yerim ben bunları... Çok tatlişler ... Bahçeniz harika , ellerinize , yüreğinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2016
|
Ankara gibi zorlu bir iklimde böyle bahçeler görmek güzel, büyük bir emek işi olsa gerek. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Allahım nasıl tatlı şeyler bunlar! ![]() Haftada 6 gün çalışırken bir de eve, dünya tatlısı kızına, bahçeye, kediciklere ve de foruma zaman buluyorsun ya, üstün yetenekli bir insansın sevgili Sudenur. Hem ”bizleri güzel bahçenden mahrum bırakma” diyesim geliyor, hem de ekstra iş çıkartacakmışım diye düşünüp diyemiyorum. Ama bir yandan da her şey paylaştıkça daha güzel oluyor. Mesela seneye şakayık almaya karar verdim bu görüntülerden sonra. Çiçekli kalma süresi ne kadar? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Hoşgeldiniz sayın tarla kuşu, mrdnby, yorum için teşekkür ederim. ![]() Sevgili abk beyaz şakayıkım bir yıl sonra bir çiçek, sonraki senelerde çoğalarak açtı. Kırmızı bu yıl ilk kez çiçek verdi. gilan'cığım kokuları ve katmerli iri çiçekleriyle çok güzeller ama bir ayı bulmuyor soluyorlar. Yağmurlar sebebiyle bu yıl daha erken döküldüler. ![]() ![]() ![]() Yağmur sonrası Gökkuşağının bir ucu bizim sitedeydi.. ![]() ![]() ![]() Yerörtücüm Ajuga bir aya yakın çiçekli kaldı, çiçeksiz hali de çok güzel. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-10-2014
|
Sayın Sudenur, bahçeniz bir harika olmuş, maaşallah ,ellerinize-emeğinize sağlık. Acer palmatum benim de favorilerimden biri, sonbaharda yaprakları dökülmeden önce sararıyormu, merak ettim? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Zengarden'den aldığım bütün fide ve soğanlılardan çok memnun kaldım, sardunya fidelerimin ikisi farklı renkte açtı ama olsun, hizmette kalite anlayışlarını tek geçiyorum. Güngüzellerim de Zengarden'den alınma.. ![]() ![]() Mutfak penceremden başlarını uzatan ceylanlarım da.. ![]() ![]() Cezayir menekşemi tek kuru bir daldan çoğalttım.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir sürü aslan ağzı fidesi almıştım ama hepsi üstünde ki çiçeklerini döktü, kurur gibi oldu.. Bir tek sarı kızım iyi durumda.. ![]() Sedum acre olduğunu sandığım bitkim çiçekte.. ![]() ![]() İsmini unuttuğum sukulent türü.. ![]() Ve son olarak çiçeklerimize bekçilik yapsın diyerek ikna ettiğim kızımın oyuncaklarından arakladığım kukla pinokyo ve keçelerden yaptığım bahçe süsüm.. ![]() ![]() ![]() Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere, hoşçakalın.. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Olan var, olmayan var! Değil mi? |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlham kaynağım ağaçlar.net ailesi... el emeği göz nuru döktüğünüz paylaşımlarınızı da takip ediyorum gizli gizli.. Beğenmenize çok sevindim, ziyaretiniz için teşekkür ederim.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sabah pırıl pırıldı Eryaman..
Sabah sefası.. ![]() ![]() Clematis montana marjore etiketiyle aldığım güzeller güzelim.. ![]() ![]() Çelikten yetiştirdiğim küpelim.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|