![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba arkadaşlar, uzun süre ara verince üşengeçlik çökmüştü üstüme. ![]() Bugün eklerim, yarın eklerim derken aylar geldi geçti, fotoğraflar makinem de kaldı.. Bahçemden son demler.. ![]() Kasımpatlarım dolu dolu açmıştı maşallah.. ![]() ![]() İki saksı Lisianthusumu köke yakın budayıp kapalı balkonuma aldım. ![]() ![]() Minicik bir kökten çoğalttığım Lobelyalarım yaz boyu çiçekliydiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Hercailer kar-kış demiyor açıyor.. ![]() Tek saksı kalan küpelimi budayıp kapalı balkonuma aldım.. ![]() Zengarden'den aldığım Lewisia'larımı dona dayanıklı oluyorlar diye bahçem de bıraktım, problem yok şu an için.. ![]() ![]() İki tür Maviş'im bahçem de.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Katmerli petunyam tek bir daldan çoğalmış, bulunduğu yeri sarmıştı ve çok güzel kokuyordu.. İlk kar düşmeden evvel 20 lt'lik pet şişeden kestiğim uyduruk serayla korumaya aldım, iki üç gün önce baktım halen yeşil ve sağlıklı.. ![]() ![]() Hebe'lerim de pet sera içinde gübreyle örtülüler, gece -14'ü gördük, şimdilik durumları iyi.. ![]() Sedum sieboldilerımin kırmızı hallerini çok sevdim.. ![]() ![]() Galla'larımı da gübreleyip kök hızasından budadım, ilk donda erimiş gibi yapış yapıştı yaprakları.. ![]() Sempervivumlar kara dona aldırmıyor.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Dallarına kar düşen minyatür güllerim.. ![]() Ve Sonbaharın son demleri.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahar'da görüşürüz.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|