![]() |
|
![]() |
#571 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Siz bize lazımsınız sevgili birtanecik, yormayınız kendinizi, motive ettiniz sağ olun.. ![]() Bilmukabele can ablam, kendine iyi bak, çiçekli rüyalar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
ne kadar tatlıymış kızınız maşallah ![]() allah bahtından güldürsün, hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Sudenur, yanılmamışım bahçen hızla cennete dönüşüyor derken, seni çok ama çok tebrik ederim. Muhteşem işler başarmışsın, hepside hem takdiri, hem saygıyı hak ediyor. Hele güzel yüzlü, güzel gözlü kızına maşallah demeden, Allah uzun ömür versin, hayatı boyunca kötü gün göstermesin demeden asla son söz söylenmez...Güzel bahçende, sevdiklerinle nice güzel günlere, aylara, yıllara sevgili Sudenur... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Güzel kızın,bahçen,çiceklerin hepsi çok güzel....Hepsi çok güzel,hiç solmasın hep çiceklensinler inşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sudenur hanim bahcenizi gezdim, azminize hayran kaldim masallah diyorum size bahcenizde cok güzel asamalar kaydetmissiniz emeginize saglik... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
inanılmaz güzel olmuş büyük emeklerinize ve elinize sağlık çiçeklerinizin sevgiyle yetiştiği çok belli... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
|
Şu fotoğrafı örnek alınacak düzenlemeler başlığına mı koysak, ne yapsak? ![]() http://www.agaclar.net/forum/attachm...-genelarka.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
sardunyalarınızda cok guzelmiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sudenurcum nerelerdesin, kayboldun. Umarım her şey yolundadır, iyi bayramlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Ağaç Dostu
|
Bayramı nezle, boğaz ağrısı ve öksürükle geçirdik Gökçe'cim, onun dışında iyi sayılırız, uğrayan herkese sevgiler, hürmetler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sudenur'ummm merhaba, hoşgelmişsin, çok şükür... Ayrıca geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun iyi olduğunuza sevindim. Çabucak iyileşip yeni fotoğraflarla sayfanı şenlendirmeni dilerim canım. Bahçenden epey uzak kaldık. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, uzun süre ara verince üşengeçlik çökmüştü üstüme. ![]() Bugün eklerim, yarın eklerim derken aylar geldi geçti, fotoğraflar makinem de kaldı.. Bahçemden son demler.. ![]() Kasımpatlarım dolu dolu açmıştı maşallah.. ![]() ![]() İki saksı Lisianthusumu köke yakın budayıp kapalı balkonuma aldım. ![]() ![]() Minicik bir kökten çoğalttığım Lobelyalarım yaz boyu çiçekliydiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Ağaç Dostu
|
Hercailer kar-kış demiyor açıyor.. ![]() Tek saksı kalan küpelimi budayıp kapalı balkonuma aldım.. ![]() Zengarden'den aldığım Lewisia'larımı dona dayanıklı oluyorlar diye bahçem de bıraktım, problem yok şu an için.. ![]() ![]() İki tür Maviş'im bahçem de.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
Lisianthusum ve diğer çiçekleriniz Çok güzeller Maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
|
Katmerli petunyam tek bir daldan çoğalmış, bulunduğu yeri sarmıştı ve çok güzel kokuyordu.. İlk kar düşmeden evvel 20 lt'lik pet şişeden kestiğim uyduruk serayla korumaya aldım, iki üç gün önce baktım halen yeşil ve sağlıklı.. ![]() ![]() Hebe'lerim de pet sera içinde gübreyle örtülüler, gece -14'ü gördük, şimdilik durumları iyi.. ![]() Sedum sieboldilerımin kırmızı hallerini çok sevdim.. ![]() ![]() Galla'larımı da gübreleyip kök hızasından budadım, ilk donda erimiş gibi yapış yapıştı yaprakları.. ![]() Sempervivumlar kara dona aldırmıyor.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
|
Dallarına kar düşen minyatür güllerim.. ![]() Ve Sonbaharın son demleri.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahar'da görüşürüz.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili SUDENUR'um tekrar hoşgelmişsin, tembellik etmişsiiin... Maşallah bahçen her daim çok güzel... Ellerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Hoşgeldiniz sevgili habiş ve beğeni de bulunan değerli dostlar, hürmetler, saygılar.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Çok zevkli bir bahçeniz var, tebrik ederim. Bol çiçekli günler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili hira, ziyaretinize memnun oldum, daha güzelleri sizin olsun.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Bahçeniz ve ince zevkiniz harika. Düzenleyen birtanecik : 24-12-2013 saat 13:20 Neden: har eksikliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
|
Canım bahçen cennete döndü artık, oh mis ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Gökçe'cim, ben de sık uğrayamıyorum kış geldi geleli.. Örgü ve el işleriyle uğraşıyorum vakit buldukça. Uğraman mutlu etti sağol canım, bahar da görüşürüz inşallah.. ![]() Sevgili birtanecik ve abk beğenileriniz için teşekkür ederim, motive ettiniz, daha güzelleri sizlerin olsun.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2013
|
Rengarenk cok keyifli bir bahceniz var. Yogurt kovalarina kot giydirmeniz cok hos ayni anda Geri donusum ve tasarim uygulamasi yapmissiniz ellerinize saglik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim gulcingiller, geri dönüşümü seviyorum, tek kötü yanı evde bir sürü atık malzeme birikmesi, kıyıpta atamıyorum. ![]() ![]() Düzenleyen Sudenur : 09-02-2014 saat 13:41 Neden: harf eksikliği.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sudenur; böyle iç çeke çeke bakıyor insan bu bahçelere. Özellikle bitki, çiçek, botanik gibi sevdası varsa insanın içinde... Bahçenizi keyifle dolaştım ve inanılmaz keyif aldım. Bahçeyi bahçe yapan, onu anlamlı kılan aslında insanın yaratıcılığıdır.Yaptığınız düzenlemeler çok hoş. Rüzgar çanı harika, keçeden yaptığınız bahçe süsü keza öyle. Ağaç kozakları ile boyalı süsleriniz, kukla pinokyonuz, teneke kutulara yaptığınız dekorlar, süsler ve taş saksınız çok çok güzel.. Birde ''boncuğunuz'' ![]() ve tüm bunların yanısıra özenle emek verdiğiniz çiçekleriniz. Hepsi birbirinden güzel ve harika... Emeklerinize sağlık. Sevgilerle. Düzenleyen gürcan_keskin : 21-05-2014 saat 07:13 Neden: noktalama işaretleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|