![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-06-2013
|
Maaşallah bahçenize ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sudenur Bahçenize, çok değil 15 gün uğramamışım bu gün bir orta şekerli kahve içeyim ve bahçeyi gezeyim dedim, şakınlıktan az kaldı kahvem dökülecekti ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili YeniGine ablacığım, gülleri demire sardırma fikrine eşim hiç sıcak bakmadı.. solmuşları temizleyip, uçlarından budadım ve gübre verdim.. gerisi Allah kerim.. ![]() Hoşgeldin Gökçe'cim.. beğenmene çok sevindim.. ne iyi ettin de uğradın, hoşgeldin.. ![]() Sayın mmtklc63 süs narı ile cüce nar aynı bitkimi pek bir fikrim yok ama site komşumun cüce narı çiçek te açıyor, meyve de veriyor, Ankara donlarına dayanıklı olduğunu sanıyorum.. Önümüzde ki yıl tam güneşe taşımayı düşünüyorum, uğradığınız için teşekkür ederim.. ![]() Bahçe sayfama ve ağaçlar.net ailemize hoşgeldiniz sevgili Sevalem. ![]() ![]() Geniş bir tebessüm oluşturdunuz yüzümde adneser hocam, beğenmenize mutlu oldum, çok teşekkür ederim.. ![]() Arka bahçemin bir bölümü.. ![]() Armut dibine serptiğim papatya tohumlarım çiçeklendi.. ![]() Beyaz minyatür gülüm.. ![]() Arka bahçemden hostalar.. ![]() Latinlerim keyifsiz.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Latin çiçeğime yakın çekim.. ![]() ![]() Çelikten çoğalan dolesperma çiçeklenmeye devam ediyor, teşekkür ederim Esin'cim.. ![]() ![]() ![]() Gitti gidiyor.com'dan aldığım çalı türü mavi yaseminim ilk çiçeğini gösterdi, renk harika! ![]() Nedendir bilmem buz çiçeğim de pek az çiçek veriyor.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Güneşe koyduğum kaloncelerimi çelikten çoğaltmıştım, çiçeklerini de göreceğim inşallah.. ![]() ![]() Güneşlenmeye devam.. ![]() ![]() İpek çiçeklerim.. ![]() ![]() ![]() Yan komşumdan aldığım lobelyam tek daldı, büyüdü, serpildi, çiçeğini bile gösterdi.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçeme kuş bakışı.. ![]() ![]() ![]() Taş saksımda ki hercailerim çok güneş altında kalınca perişan olmuşlardı, orta göbeğe iki kök kadife diktim kendilerine geldiler.. ![]() ![]() Süs ayçiçeğim güya bodurdu, bir metreyi geçti boyu. Tomurcuklu ama maşallah.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Küpelim nihayet açtı.. ![]() ![]() ![]() ![]() Begonya.. ![]() Dahlia.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul hanımefendinin hediyesi sedumlarım tek bir daldan koca bir saksıyı doldurdular, sahibi gibi mutluluk veriyorlar.. ![]() ![]() ![]() Sarıkızım su konusunda çok arsız, iki litreye yakın su istiyor her gün yoksa yaprakları kupkuru oluyor, bir kez çiçeklendi başka çiçek vermedi.. ![]() ![]() Ayçiçeğim son çiçeği ile büyüleyip gitti.. ![]() Nesrin'ciğim nerdesin? Kulakların çınlasın, ne hale geldi bak, bir dal aldığım küçücük telgraf? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|