![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili birtanecik, eski kot pantolonumu ince şeritler halinde keserek silikon yardımıyla yoğurt kovasının altına yapıştırdım.. Bir yapıştır bir boşluk, bir yapıştır bir boşluk, sonra da o boşlukları yanlamasına alttan üstten geçirerek dolduruyorsunuz, sepet örer gibi tıpkı.. ihtiyacınız olan en gerekli malzeme sıcak silikon.. Yanıt vermekte biraz geciktim kusuruma bakmayın, görüntüleyerek açıklamayı planlamıştım ama kesilecek bir kot pantolon bulamadım.. ![]() ![]() Hoşgeldiniz sevgili gülsu, arzu ettiğiniz tüm güzellikler, en fazla da clematisiniz olur umarım bolca, uğradığınız için teşekkür ederim, selamlar, sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
|
Ziyaretçi dostlarıma ve nazik mesajı için sevgili adneser beye, teşekkür ediyorum, hürmetler, selamlar.. ![]() Bakmaya doyamadığım orkidem.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Dahlia'larım çiçeklenme yarışında.. ![]() ![]() ![]() ![]() Zengarden hediyesi iberis tohumdan yetişti.. ![]() Hercailerim Ekim'den beri çiçekte, çok sevimli bu şımarıklar.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
Yalın katlılar da güzel ama katmerli aynısefalar bir başka güzel.. ![]() Acem tek tük çiçek çiçekte.. ![]() Alacalı kekik, tadıyla görselliğiyle göz bebeğim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
|
Esintili bir hava vardı bugün Ankara'da. Hercailer mutluydu.. ![]() ![]() Petunyam da mutlu.. ![]() Berçin hanımın hediyesi küpelim açtı açacak, heyecanla bekletiyor.. ![]() ![]() Yaprağına vurulduğum sardunyam Gönül hanımın serasından.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
Kına fidem bir karış olunca ucunu koparmıştım minnacık kaldı.. ![]() ![]() Mine'me bekçi diktim.. ![]() ![]() Çılgın kızlarım Gaura'lar üç kökten yayıldı... ![]() ![]() Hebe çiçeklenme hazırlığında.. ![]() ![]() Adını bilmediğim bu bitkiyi Karşıyaka seralarından aldım.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sudenur'um yıldızlara ve hercai menekşelere maşallah... Çok güzel çiçeklenmişler, harikalar... Benim de saksıdaki hercailer daha iyi gibiler şimdilik ama yavaş yavaş azalıyorlar. Yerdekilere gelince sağolsun saz ekibimden Kestane hepsini bir güzel mahvetti. ( Yatmış üzerlerine. Gitti topraktaki hercailerim tabi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur'um kınalardanda mı uç alınması gerekiyor ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
|
Komşumun bahçesinden hediye pembelim sanırım bir sedum türü.. ![]() ![]() Sedumlara devam.. ![]() Minyatür gül gibiler değil mi? ![]() ![]() Sempervivum-sedum aşkı.. ![]() Çoğalmaya başlamış bıcırıklar.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() Bu bitkinin fidesini annem Kırıkkale'den getirmişti.. Papatya gibi sarı çiçekler açtığını söylüyor ama nedir ne değildir hiç bir fikrim yok.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür güllerim.. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güzellik sarmaşık gülden çeliklenmiş olmalı, zaptetmekte epeyce zorlandım.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
|
Sudenur'um maşallaah minyatür güllerine ne kadar güzel çiçeklenmiş ve olmuşlar... Bence o sarmaşık gülden çeliklenmiş zaptetmekte zorlandım dediğin gülü de bırak zaptetme gelişsin gelişebildiği kadar zira çok güzel... Maşallah gül dolu üzeri... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Sal gitsin yapamadım ablacık çünkü o güller burada ekili... ![]() Bir bırakırsam diğerlerini de yutacaklar şeker şeyler.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur güller harika ve bence gerçekten salman gerekiyor. En azından demire doğru sarılmaya başlamışlar, bırak oraya sarılsınlar bari. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sevgili Sudenurcum bahçen son hızla güzelleşmeye devam ediyor. Maşallah tam güllerin mevsimi olmuş bahçende. Güzelliklerini seyretmeye doyamıyorum. Sevgiler canım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-04-2012
|
sus nari bahcede yetisir ama oranın soguklarından ve don olayı oldugundan dolayı pek gelisecegini sanmıyorum . elleinize saglık gayet iyi ve guzel olmus bahceniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-06-2013
|
Maaşallah bahçenize ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sudenur Bahçenize, çok değil 15 gün uğramamışım bu gün bir orta şekerli kahve içeyim ve bahçeyi gezeyim dedim, şakınlıktan az kaldı kahvem dökülecekti ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine ablacığım, gülleri demire sardırma fikrine eşim hiç sıcak bakmadı.. solmuşları temizleyip, uçlarından budadım ve gübre verdim.. gerisi Allah kerim.. ![]() Hoşgeldin Gökçe'cim.. beğenmene çok sevindim.. ne iyi ettin de uğradın, hoşgeldin.. ![]() Sayın mmtklc63 süs narı ile cüce nar aynı bitkimi pek bir fikrim yok ama site komşumun cüce narı çiçek te açıyor, meyve de veriyor, Ankara donlarına dayanıklı olduğunu sanıyorum.. Önümüzde ki yıl tam güneşe taşımayı düşünüyorum, uğradığınız için teşekkür ederim.. ![]() Bahçe sayfama ve ağaçlar.net ailemize hoşgeldiniz sevgili Sevalem. ![]() ![]() Geniş bir tebessüm oluşturdunuz yüzümde adneser hocam, beğenmenize mutlu oldum, çok teşekkür ederim.. ![]() Arka bahçemin bir bölümü.. ![]() Armut dibine serptiğim papatya tohumlarım çiçeklendi.. ![]() Beyaz minyatür gülüm.. ![]() Arka bahçemden hostalar.. ![]() Latinlerim keyifsiz.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
|
Latin çiçeğime yakın çekim.. ![]() ![]() Çelikten çoğalan dolesperma çiçeklenmeye devam ediyor, teşekkür ederim Esin'cim.. ![]() ![]() ![]() Gitti gidiyor.com'dan aldığım çalı türü mavi yaseminim ilk çiçeğini gösterdi, renk harika! ![]() Nedendir bilmem buz çiçeğim de pek az çiçek veriyor.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
|
Güneşe koyduğum kaloncelerimi çelikten çoğaltmıştım, çiçeklerini de göreceğim inşallah.. ![]() ![]() Güneşlenmeye devam.. ![]() ![]() İpek çiçeklerim.. ![]() ![]() ![]() Yan komşumdan aldığım lobelyam tek daldı, büyüdü, serpildi, çiçeğini bile gösterdi.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçeme kuş bakışı.. ![]() ![]() ![]() Taş saksımda ki hercailerim çok güneş altında kalınca perişan olmuşlardı, orta göbeğe iki kök kadife diktim kendilerine geldiler.. ![]() ![]() Süs ayçiçeğim güya bodurdu, bir metreyi geçti boyu. Tomurcuklu ama maşallah.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
|
Küpelim nihayet açtı.. ![]() ![]() ![]() ![]() Begonya.. ![]() Dahlia.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur'um maşallaah; valla kadife-hercai, küpeli, yıldız hepsi birbirinden güzel olmuş. Ellerine sağlık, gayet coşkulu gidiyor bahçen... Maşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Yan bahçemin ufak bir bölümü.. ![]() Papatyalarım.. ![]() ![]() Gazanya.. ![]() Hasekim bir çiçek daha açmış, çiçeksiz haliyle de güzel.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim YeniGine ablacığım ve beğeni de bulunan ziyaretçi dostlar.. ![]() Balon çiçeklerimi Zengarden'den aldım, iyi ki de almışım, ertesi gün baktım stokları tükenmiş, kaçırsaydım çok üzülürdüm.. ![]() ![]() ![]() Hebe Veronica çiçekte.. ![]() ![]() Atık malzemelerden yaptığım rüzgar çanını çam dalına taktım, olmuş mu? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
|
Zengarden'den aldığım bütün fide ve soğanlılardan çok memnun kaldım, sardunya fidelerimin ikisi farklı renkte açtı ama olsun, hizmette kalite anlayışlarını tek geçiyorum. ![]() ![]() ![]() Mutfak penceremden başlarını uzatan ceylanlarım da.. ![]() ![]() Cezayir menekşemi tek kuru bir daldan çoğalttım.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|