![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Ziyaretçi dostlarıma ve nazik mesajı için sevgili adneser beye, teşekkür ediyorum, hürmetler, selamlar.. Bakmaya doyamadığım orkidem.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Dahlia'larım çiçeklenme yarışında.. ![]() ![]() ![]() ![]() Zengarden hediyesi iberis tohumdan yetişti.. ![]() Hercailerim Ekim'den beri çiçekte, çok sevimli bu şımarıklar.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yalın katlılar da güzel ama katmerli aynısefalar bir başka güzel.. ![]() Acem tek tük çiçek çiçekte.. ![]() Alacalı kekik, tadıyla görselliğiyle göz bebeğim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Esintili bir hava vardı bugün Ankara'da. Hercailer mutluydu.. ![]() ![]() Petunyam da mutlu.. ![]() Berçin hanımın hediyesi küpelim açtı açacak, heyecanla bekletiyor.. ![]() ![]() Yaprağına vurulduğum sardunyam Gönül hanımın serasından.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Kına fidem bir karış olunca ucunu koparmıştım minnacık kaldı.. ![]() ![]() Mine'me bekçi diktim.. )![]() Çılgın kızlarım Gaura'lar üç kökten yayıldı... ![]() ![]() Hebe çiçeklenme hazırlığında.. ![]() ![]() Adını bilmediğim bu bitkiyi Karşıyaka seralarından aldım.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Komşumun bahçesinden hediye pembelim sanırım bir sedum türü.. ![]() ![]() Sedumlara devam.. ![]() Minyatür gül gibiler değil mi? ![]() ![]() Sempervivum-sedum aşkı.. ![]() Çoğalmaya başlamış bıcırıklar.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|