agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2618Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-09-2012, 19:04   #11
Ağaç Dostu
 
Türkan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2012
Şehir: AZERBAYCAN
Mesajlar: 616
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar Mesajı Göster
Kırmızı domates turşusu ya Türkiye'de pek bilinmiyor, ya da yaygın değil veya rağbet edilmiyor. En azından benim çevremde durum bu
Biz kırmızıları salça, sos vs. olarak kaynatarak veya güneş altında yapıyoruz. Yeşilleri ise turşuluğa ayırıyoruz. Küçük bir kavanoz kırmızı domatesi sizin gibi turşuya ayırıp deneyeceğim. Nasıl olacağını çok merak ettim.
evet sayin serdar.kirmizilari bizdede salca yapiyoruz,bizde yesilleri sizin gibi kaynatmadan tursu yapiyoruz.bu tursu tamamen bizim yoremize yonelik birsey sanirim.ama cok lezzetli oluyor.ama onu kaynatip agzini normal kapakla cevirip baglarsaniz durmaz o.ozel kapagi ve kapagi baglama aparati var(bir onceki sayfalarda salatalik tursusu yaparkenki resimde var).kudret narina gelince,bir cok mide bagirsak sorununda cok etkili bir meyva.evet zeytinyagiylada yapilir,ballada.cekirdekleri ayiklanip,kabugu ezilir sonrada ya sizma zeytinyagi,**** balla karistirilip macun haline getirilir ve her sabah ac karnina tuketilir.tabi bu benim bildigim.
saygilar sevgiler

Türkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025