![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
maydanozun tam yedi yil ayni yerden ciktigini biliyormuydun abicim.sadece basini bicmen gerekiyor,koku olgunlassin diye.her bahar yeniden yeserir.kisa kadarda yaprak verir.benimki yillardir ayni yerde. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Sevgili Türkan hanım; Bahçenizi ve içindeki güzelliği bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Hepside çok güzel.Emeğinize yüreğinize sağlık. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
Sevgili Türkan , İtiraf etmem gerekir ki profesyonel anlamda bir bahçeye ve bilgiye sahip değilim. Bahçemin daha 3.yılındayım ve işim gereği de çok vakit ayıramıyorum.Yoğun iş temposu içinde Şimdiye kadar ki bölümü başarmış olmak bile benim için mükemmele yakın sayılır çünkü bu kadar bile hayal edemiyordum. 3 yıl öncesine kadar bahçe ile ilgili ne bir deneyimim nede koşuşturma içersinde zamanım oldu. Bu 3 yıl da zaten alt yapı çalışmlarının yoğunluğu ile geçti. Bahçeye Taşev , Elektrik , su kuyusu, çitler , vs.vs. derken zaman geçti.Nasip olursa artık önümüzdeki yıl daha düzenli bir bahçe yapmayı hayal ediyorum. Bahsettiğin maydonozları da resimde görüldüğü gibi kasaların içine diktim ki yeri kaybolmasın diye.Önceleri rastgele bir yerlere dikiyorduk yerleri kayboluyordu. En büyük problemim düzensiz başlamış olmak , Ama sizin gibi örnek alacağım bahçelerle bu işi başacağımı ümit ediyorum. Siz betondan adacıklar yapmışsınız , beton ayrımlarının arasındaki mesafe ne kadar? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
eveet gelismeler cok.ama ben en sevindiklerimle basliycam hostamda bir haraketlilik var.galiba cicek sapi.merakla cicegini bekliyorum. insallah cicek beyaz buyuk olanindandir. cicek bittikden sonra saksiyla hostami odullendiricem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçende aldığın keyfi o kadar yansıtıyorsun ki ; yüklediğin çalışmalarını izlerken beğen butonuna basmaya yetişemiyoruz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
petunyamin yapraklari öldü.bende biraz saklayip basini kestim.simdi gevdeden yeni yapraklar cikmaya basladi.saksidaki yesillik petunyanin kendi tohumundan dokulenler.ama fazla buyumuyor.gelisimi zayif yani.ana govdeden umutluyum bakalim.direnicem cunki cok seviyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Sevgili Türkan, Ara ara zaman buldukca sayfaniza bakiyorum, gercekten cok güzel bahceniz var sebze bölümüne dicek birsey bulamiyorum agzim acik izledigim sadece ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
En çok sevdiğin kadar da varmış gerçekten , çok güzeller , çok yakışıyor yanyana duruşları ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Bir Fenerli olarak Ezeli rakibimizin renkleri olmasına rağmen ben yinede çok beğendim.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|