![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Teşekkür ederim sevgili mandalinci hoşbuldum. Aslında balkonda, bahçede küçük ben oradan oraya şekil değişiklikleriyle kullanışlı hale getirmeye çalışıyorum. Havuç ve nohudu bende ilk defa deniyorum inşallah sonuç güzel olur. Başedemediğim bir sarmaşık dadandı ikisinede ne yapsam bilmiyorum. Birgün oturup tektek temizledim. İki katı fazlalaşarak cevap verdiler bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerimin düzeni konusunda sıkıntılarım var. Bir türlü görüntüyü ayarlayamadım. Ya öndeki çok uzayıp arkadakini kapatıyor ya da bölümün bir tarafı bol çiçekli bir tarafı çiçeksiz kalıyor. 3 senedir her sene taşındılar seneyede taşınacak gibi gözüküyorlar. Sadece papatyalar 3 senedir sabit ve yerlerinden memnunlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-06-2012
|
çiçekler güzelmiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Sayfanız hayırlı olsun hepsine maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim sayın ilyas ve serkan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
adını bildiğim bilmediğim çiçekler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın Dünyalı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
bol çiçekleriyle beni bahardan beri mutlu eden kalanşolarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Alıntı:
Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili hberbul bu site sakinleri sayesinde çok şey öğrendim. Eminim daha öğreneceğim çok şey var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Zıpçıktım sonunda zıpladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
İlk defa bu sene buluştum onlarla ama birbirimizi çok sevdik. Sevgili petunyalar nisandan beri balkonumdalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar petunyaların tohumu oldukları yere zaten dökülüyorlar orda kalsalar seneye çimlenirlermi . Yoksa toplayıp seneye yeniden mi eksem daha iyi olur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bahce sayfaniz hayirli olsun. Zaten hersey düzenli, yerli yerinde. Bize sadece keyifli resimleri takip etmek kaliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili çiçeksever70. Resimleri keyifli bulmanıza çok sevindim düzenli olmayı seviyorum ama bazen beceremiyorum. Mesela çiçek bölümüyle ilgili sıkıntılarım var. Bazı çiçekler erken açıp erken geçiyor sonra yerleri çıplak kalıp görüntüyü bozuyor. Bazende öndeki çiçek çok uzayıp arkadaki çiçeği kapatıyor. Çiçekleri yerleştirme işinde her sene biraz daha aşama kaydettim ama hala en doğrusunu bulamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Rahmetli anneannemin bana hatırası olan geçen sene bahçede büyütemediğim bu sene saksıda denediğim güzel çiçek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Sayfanız hayırlı olsun çok güzel bi bahçeniz alanınız var,havuzunuzada bayıldım gerçekten.Babaannenizden kalan saksılık çok güzel,bende de anneannemden kalan var boyadım çok kullanışlı gerçekten.Bence boş kalanlarınız baya var çok zamanızı ve emeğinizi alacak ama kolay gelsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SDurul güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Çiçeğimin ismini söylediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. ''Bu çiçeğin ismi budur'' formunda arayıp duruyordum. Artık ismini bilmediğim çok az çiçeğim kaldı. Sayın Asya Ceylan öncelikle bahçemi beğenmenize çok sevindim. İnsandaki toprak aşkı yeşil aşkı bence çok başka bir şey kiminle konuşsam konuyu bitkilere kaydırır oldum. Nereye gitsem gözüm yeşil arar oldu. Çok şükür bu küçük bahçe sayesinde epey mutlu oluyorum. Benim saksılığında boyaya ihtiyacı var aslında ama bu sene boyamaya fırsatım olmadı. Havuzuma gelince belki de benimle yaşıttır ben küçükken tam tepesinde küçük bir fıskiyesi vardı onu açar görüntüsüne doyamazdık. ''Boş kalanlarınız var'' demişiniz boş alan demek istediniz sanırım. Lütfen yanlışsam düzeltin. Boş olan yerler ayvaların altında kalıyor. Günü hep gölgeli geçiriyor bu yüzden oradan hiç verim alamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
papatyalarım açtı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
kahvaltı zamanına yakışır diye düşündüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Sn. aydilem , Bahçeniz ve sayfanız hayırlı olsun , her şey harika olmuş emeğinize sağlık , çalışmalarınızın devamını bekliyor olucaz.. saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın TaşevliBahçe. Bahçe ve balkonumda ki gelişmeleri sizlerle paylaşmak çok hoşuma gidiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üye olan arkadaşların sayfalarında havuz çalışması baya var ve çok güzeller.Sizin havuzunuzu görünce neden olmasın ki diye düşündüm açıkcası.Hem fıskiye kısmı yapılabilirse suyun havanmama gibi problemide olmayacak.su sümbülü,nilüfer oof off düşüncesi bile çok hoş...Tabi her havuza yapılabilir mi sizinki uygunmu araştırmak gerekir.Belki sizi tekrar çocukluğunuza götürür tekrar tadına doyum olmadan seyre dalarsınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Aydilem hoş geldiniz papatyalarınız çok güzel bahçeniz hayırlı uğurlu olsun. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Asya ceylan bahçemi kendi bahçenizmiş gibi görmeniz ve bana fikir vermeniz inanın beni çok mutlu ediyor. Havuzda nilüfer ya da su sümbülü yetiştirmek hiç aklıma gelmemişti. Bu konuyu araştıracağım. Fiskiyesinin yapılma ihtimali ne yazıkki yok ama havuz zaten sürekli dolup boşalıyor(sulamayı oradan yapıyorum) sanırım bu havalanma problemini çözer. Evet bir tane kızım var seksekte onun için hazırladığımız bir köşe o genelde beton kısımda oynuyor (salıncak, seksek, hamak) ekili alana pek girmiyor. Birde bahçenin sonundaki ayvanın altında toprak oynama alanı var. Geri kalan alanları kullanabilirim aslında ama bütün bitkilerim güneşe doğru eğiliyorlar oradakilerin daha çok eğilebileceğini düşünüyorum. Yine de deneyeceğim (tavsiye edebileceğiniz bitkiler var mı?) Düzenleyen aydilem : 17-07-2012 saat 09:54 Neden: yanlış yazım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili maviş2. Ama sizin maviş benim papatyaları sollar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Aslında bildiğim yoktu, tecrübe edindiğimde ama araştırdım sizin için ![]() Fikrime katılan ya da katılmayan arkadaşlar olursa sevinirim.İşimizi sağlama almış oluyruz tecrübeyle de ![]() Gölgede yetişebilen bitkiler * orman menekşesi(kokulu ; ) *nane *ortanca *menekşe(direk bahçe toprağınıza değilde saksılarla şekiller vererek çok şık durabilir) *açelya *çuha çiçeği *kanayan kalpler çiçeği *yıldızpatı *cezayir menekşesi (aşırı gölgeyi sever) İnternetten görsellerden fotoğraflarına bakabilirsiniz.Bunlar benim ellediklerim ve beğendiklerimdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Birde havuz sürekli doluyor boşalıyor demişsiniz sulamayı ordan yapdığınız için.Havuzda bulunan bitkiler için uygun olmaya bilir gibi geldi bana aklım karıştı.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|