View Single Post
Eski 14-07-2012, 14:04   #55
Asya Ceylan
Ağaç Dostu

Asya Ceylan's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aydilem Mesajı Göster
Sayın SDurul güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Çiçeğimin ismini söylediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. ''Bu çiçeğin ismi budur'' formunda arayıp duruyordum. Artık ismini bilmediğim çok az çiçeğim kaldı.

Sayın Asya Ceylan öncelikle bahçemi beğenmenize çok sevindim. İnsandaki toprak aşkı yeşil aşkı bence çok başka bir şey kiminle konuşsam konuyu bitkilere kaydırır oldum. Nereye gitsem gözüm yeşil arar oldu. Çok şükür bu küçük bahçe sayesinde epey mutlu oluyorum.
Benim saksılığında boyaya ihtiyacı var aslında ama bu sene boyamaya fırsatım olmadı. Havuzuma gelince belki de benimle yaşıttır ben küçükken tam tepesinde küçük bir fıskiyesi vardı onu açar görüntüsüne doyamazdık.

''Boş kalanlarınız var'' demişiniz boş alan demek istediniz sanırım. Lütfen yanlışsam düzeltin. Boş olan yerler ayvaların altında kalıyor. Günü hep gölgeli geçiriyor bu yüzden oradan hiç verim alamadım.

Üye olan arkadaşların sayfalarında havuz çalışması baya var ve çok güzeller.Sizin havuzunuzu görünce neden olmasın ki diye düşündüm açıkcası.Hem fıskiye kısmı yapılabilirse suyun havanmama gibi problemide olmayacak.su sümbülü,nilüfer oof off düşüncesi bile çok hoş...Tabi her havuza yapılabilir mi sizinki uygunmu araştırmak gerekir.Belki sizi tekrar çocukluğunuza götürür tekrar tadına doyum olmadan seyre dalarsınız

evet haklısınız yanlış yazmışım kusura bakmayın yazarken çok heyecanlı hızlı hızlı yazmıştım Balkon mantığı olduğu için bende hep çok yakın tıkış tıkış bir görüntü normal geliyor bana seyrek olunca daha çok şey eklenebilir diye düşünüyorum.Ayvaların altına aslında küçük bir araştırma yaparak gölgeyi seven bitkiler ekleyedebilirsiniz.Bir de galiba çocuklar da var onların oyun alanını daraltmak çok mantıklı olmayada bilir tabi.(seksek köşesine bayıldım bu arada )Ben kendi bahçemmiş gibi plan yapıp hayal kuruyorum kusura bakmayın.Belki ufakta olsa size katkım olabilir diye birazda.sevgilerle

Asya Ceylan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön