![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Alıntı:
Üye olan arkadaşların sayfalarında havuz çalışması baya var ve çok güzeller.Sizin havuzunuzu görünce neden olmasın ki diye düşündüm açıkcası.Hem fıskiye kısmı yapılabilirse suyun havanmama gibi problemide olmayacak.su sümbülü,nilüfer oof off düşüncesi bile çok hoş...Tabi her havuza yapılabilir mi sizinki uygunmu araştırmak gerekir.Belki sizi tekrar çocukluğunuza götürür tekrar tadına doyum olmadan seyre dalarsınız ![]() evet haklısınız yanlış yazmışım kusura bakmayın yazarken çok heyecanlı hızlı hızlı yazmıştım Balkon mantığı olduğu için bende hep çok yakın tıkış tıkış bir görüntü normal geliyor bana seyrek olunca daha çok şey eklenebilir diye düşünüyorum.Ayvaların altına aslında küçük bir araştırma yaparak gölgeyi seven bitkiler ekleyedebilirsiniz.Bir de galiba çocuklar da var onların oyun alanını daraltmak çok mantıklı olmayada bilir tabi.(seksek köşesine bayıldım bu arada )Ben kendi bahçemmiş gibi plan yapıp hayal kuruyorum kusura bakmayın.Belki ufakta olsa size katkım olabilir diye birazda.sevgilerle |
|
|
|
|
|
|