![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Çok güzeller emeklerinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sarmaşıkların kardeşliği çok güzel olmuş sayın smnunal... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Şu melek borazanlarına bayılıyorum...Sizinkilerde çok güzel açmışlar..İnşallah dahada güzelleşirler... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah sizlerde daha güzellerini yetiştirirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Selamlar smnunal ,Bu gün kasımpatıların çiçekleri solmuştu.Budama yaparak çeliklerini toprağa diktim.Bakalım kaç tane filizlenecek. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Adil bey, Kasımpatı çelikten yetiştirmesi kolay bir bitkidir. Umarım emekleriniz boşa gitmez. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bizimki tatilde daha yoğun çalışma oluyor. Müsait olduğumda kaldığımız yerden devam etmeye çalışacağız inşallah. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Binlerin annesinin çiçeği küçük mü? Kaç santim vardır acaba? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Benol hanım bu bitkinin çiçekleri salkım halinde fakat küçük yapılı yaklaşık 1,5 cm civarında uzunluktalar. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sayın smnunal maşallah rengerenk çok güzel açmışlar, bahçenize renk katmışlar. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
üyelerin bahçeleri (şakayık)
sayın smnumal,bende şakayık yetiştirmek istiyorum.şakayıklar kışı soğuk yazı serin ortamlardan hoşlandıklarını biliyorum.aynı ilde yaşamamıza rağmen ben şakayık yetiştirmeye korkuyorum.oturduğum kasaba yazın kavurucu sıcaklıkta hatta bazı bitkilerin yaprak uçları kavruluyor.nem oranı düşük.ben bu şartlarda acaba şakayık yetiştirebilirmiyim?sizin önerilerinizi dikate alıp ona göre değerlendirme yapmayı düşünüyorum.birde sizin şakayık ne zaman çiçekleniyor?erken çiçeklenen türleri sıcağa daha dayanıklı olduğunu duymuştum. son olarakda bahçenizin güzelliğinden söz etmeden geçemiyeceğim.çiçeklerinizin hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık.üstelik bahçeniz küçük olmasına rağmen zengin bir çiçek yelpazesine sahipsiniz.saygılarımla |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şakayık bitkisini bende ilkez yetiştiriyorum. Bizim bölgemizde aşırı sıcak olsada şakayık bitkisinin yetişeceğine inanıyorum. Benim bahçemde serin bölgelere ait bitkilerde var her ne kadar yaz döneminde bazı sıkıntılar yaşasakta yetiştirmeye çalışıyoruz son olarak 7 kök kamelya fidanı diktik. Bahçemiz için onore edici sözlerinizden dolayı teşekkür ederim. İnşallah sizlerde güzel bitkiler yetiştirirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne güzel,bahçeniz şenleniyor... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Bahçeye dikmek için aldığınız fidelerin en solundaki çiçeğin ismi nedir acaba? Mesaj #1133'teki. |
|
|
|
![]() |
|
|