![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Smnunal sizdeki mısırlar tohum bankasına yollanan mısırlardan farklı mı? Sizdekinin taneleri daha mı iri acaba? Kültigin'in Mısırları |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tane büyüklüğünü resimden tam bilemiyorum fakat benim göndereceğim mısırların koçan uzunlukları diğer arkadaşın gönderdiklerinden bir hayli uzun sanırım farklı cinsler. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn osman hocam günaydın saygılar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
teşekkür ederim sayın smnunal tohum takas etkinliğine katılıyorum oradan talep ederim o zaman eğer kalmaz ise tekrar size müracat var bilginize hayırlı sabahlar efendim ))) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Özellikle benim göndereceğim bazı tohumlardan istekte bulunmanızı öneririm. Mümkün olduğunca üyelerimizce gönderilmeyen veya temini zor tohumları göndermeye çalışıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
tavsiye ettiğiniz tohumların adlarını öğrenebilirmiyim efendim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sayın smnunal paketim elime ulaştı çok teşekkür ederim inşallah sizin yöresel ürünleriniz sakaryadada üretirim. Saygılar |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Göndermiş olduğum tohumların elinize ulaşmasına sevindim. Umarım bu tohumlardan güzel bitkiler elde edersiniz. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sayın smnunal benim gibi birçok kişiyi ürünlerinizin tohumları ile mutlu etmişsiniz tarlanızın bereketi bol olsun çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın kılıç, İnşallah sizlerde daha güzellerini yetiştirir ve isteyenlerle paylaşırsınız. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tohum oluşturduysa etkinlik için saklarsanız çok memnun olurum.. ![]() (Ben istiyorum da) |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohum oluşturmasına gerek yok elimde hazır tohum var etkinliğe göndereyim dedim Halil bey gerek yok buralarda zaten var dedi. Göndersek demekki isteyen çıkacak. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Onlar tüketeceğinizden fazla değiller. Toplanıp bir güzel kurutulduktan sonra, çekirdekleri çıkarılıp, rondodan geçirilirse, çok güzel pul biber olacağı kanaatindeyim. Zira çok güzel biberler. Afiyetle tüketin. |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunlar toplanıp rondodan geçmeden sadece evde ben tüketiyorum. Evde benden başka acı tüketen olmayınca böyle dalında kalabiliyor. |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayı yemişi de deniyor Ama bizde özel bir adı var Anderhane ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Bende bu dağ çileğinden getirdim.Hala vermedi.Çiçekleri var ama meyveye dönmüyor.Bekliyorum.Güzelliği yeter. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın fikreteren, Bizim yöremizde bu çilek yılın yaklaşık 6 ayı hiç su görmeden ormanda kayalık ve yamaç yerlerde yetişiyor. Belkide sizin bölgede fazla nemden dolayı çiçek açıp yeterli tozlaşma olmayınca meyve vermiyordur. Bahçelerde peyzaj için değerlendirilebilecek bir bitki olduğunu düşünüyorum. Her daim yeşil oluşu fazla boylanmaması üzerinde meyve ve çiçeklerinin aynı anda bulunması meyve rengi ve çiçeklerinin güzelliği bu bitkiyi yetiştirmek isteyenler için yeterli olacağını zannediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın hherbul, Koca yemiş (Dağ çileği) iç anadolu bölgesinde kışları korunaklı bir yerde veya saksı içerisinde yazın dışarıda kışın içeride yetiştirebilirsiniz. Bu bitkiye bulunduğunuz yörede -10 derecenin üzerinde uzun süreli soğuk olması durumunda zarar verecektir. Onun için saksıda deneyebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2011
|
smnual bahçeniz çok hoş.Beğenerek ve zevkle vakit geçirdim .Teşekkürler.Dağ çileği resimleri muhteşem. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın ayseldeniz, Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Merhabalar, Dağ çileği olarak adlandırdığınız meyvenin İstanbul'da kullanılan adı; "kocayemiş" tir. Selamlarımla, |
|
|
|
![]() |
|
|