![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
İş yerindeki saksılarım
Bu yıl saksıda yetiştirdiğim sebzeleri tohumdan büyüterek deniyorum inşallah sağlıklı büyürler. Dün fide dikimi işlemini bitirdim. Toplam 21 saksı hazırladım. Sonradan 3 saksı daha eklemeyi düşünüyorum çünkü yine tohumdan büyümeye devam eden ''kandil dolmalık biberlerim'' var. Henüz daha direk olarak saksıya şaşırtma yapılacak duruma gelmediler. 5 çuval bahçe toprağı, 1 çuval sığır gübresi toplam 6 çuval. Çuval fiyatı 10,00 TL (İzmir Kemalpaşa'dan sipariş verdim) ![]() İnternetten sipariş verdiğim 80 litre tarım perliti. ![]() 40 litre torf ve kendi hazırlamış olduğum 20 litrelik kompost (sebze ve meyve artıkları, yaprak, ağaç dal parçaları, çay posası) (geçen kıştan bu zamana) ![]() 7 adet saksı eksikti. Saksı yerine maliyeti daha ucuza geldiği için 15 litrelik plastik su kovası aldım. Tane fiyatı 5.00 TL (Tek düşüncem güneşten kovaların hemen çürüyebilmesi. İnşallah öyle olmaz) ![]() Yine saksı olarak kullanabileceğimi düşündüğüm 19 litrelik su damacanası. Ağız kısımlarını kestim ve siyah çöp poşeti ile sarıp şeffaflığını önledim. ![]() Düzenleyen gürcan_keskin : 14-05-2014 saat 01:52 |
|
|
|
|
|