Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
 Maşallah maşallah, 'Elime ne geçerse ekmeye başladım' hem güldüm, hem de çok hoşuma gitti.  Rabbim yardımcımız olsun inşallah!..
Ve fideler; domates, biber, salatalık valla sevgili Gürcan ne diyeyim yok alanda güzellikler başarıyorsun derken aklıma patlıcan fidesi yok mu diye geldi. Zira; sevgili Sudenur reçele özenmiş gitmiş reçel yiyivermiş, biliyorsun ben de kızartmalarına ve salatalarına bayılırım...
Rastgelsin inşallah!..
|
Aminnn sevgili YeniGine... Cümlemizden.
İçinde olunca insanın ve sevdiğim için uğraşıyoruz işte yer bulabildiğimiz müddetce. İnanın şimdi siz patlıcan dediniz ve ben unuttuğumun farkına vardım iyi mi? Artık patlıcan fidesi için başka sefere nasipse çünkü planları ona göre yaptım nerden baksanız 25 saksıya yakın fide olacak hatta 7 saksım eksik. Saksı yerine plastik su kovalarından almayı düşünüyorum. Geçen forumda bir arkadaşın sayfasında gördüm saksı yerine kova kullandığını unuttum şimdi adını.
Toprak, torf, perlit, kompost, gübre herşey hazır. Bekliyoruz bakalım. Fideler az daha canlansın hem havalarda İzmir'de yağışlı bu aralar.
Vallahi sayın sudenur'un diyetini de bozduk ama bir kaşıktan birşeycik olmaz artık

Evet biber kızartmalarını da geçen sene size has özel olarak kızartmıştım

Sebzelerde organik olunca tadı bir başka oluyor şimdi