![]() |
|
![]() |
#482 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Karniyol cinsi arıdan randıman alabildiniz mi? İstediğiniz gibi çıktılar mı ? Arılarınız yeni ana arıları kabul ettiler mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
randıman aldık mı dersek bu sene arıların ırk ıslahını yapacağız derken bal verimimiz olmadı malesef toplamda 25 ana arı aldım peylerpey 13 tanesini kabul ettirdim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Sayın Attar, yeni bahçe mevsimi hepimize hayırlı ve bereketli olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
geçen sezon işlerimin fırsat vermemesi sonucu sonbaharda yeri çapalayamadan kışa girdik, kış girişi zaten büyümüş otlar baharda almış yürümüş başını, çapa motorunu soktuk ama o kadar uğraştık ilk seferde bukadar olabildi ![]() ![]() ![]() son zaman don vurdu yine bu sene bazı ağaçlar etkilenmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
|
yaklaşık 60 gün önce kendi tohumlarımdan yetiştirdiğim fideler dikime hazır ![]() bu heyecanı paylaşan arkadaşlarla beraber dikim işlerini gerçekleştiriyoruz ![]() fidelerin dikiminden sonra can suları da verildi ![]() çok iş yaptık biraz da keyflenelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Afiyet olsun Sayın Attar.Çok güzel görünüyor,darısı bize inşallah.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
sağolun sayın sevgihoca, hersene ilk ürünler insanı heyecanlandırıyor, size de nasibolur inşaallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Sayın attar, maşallah çardağınız çok güzel olmuş. İyi günlerde güle güle kullanın. Domatesler ile biberlerin de hakkını yememek lazım onlar da güzel görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2015
|
Barbeküden yıla çıkarak tüm konunuzu okudum. Güzel bir bahçe olusturmussunuz. Domatesleri fazla sulamamak gerektiğini bir kez daha gördüm bahcenizde. Maalesef o hataya iki saat senedir dusuyorum. Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
çardak tahmin ettiğimden fazla vaktimi aldı sayın Dutlubahçe, çardakla uğraşırken bahçeyi de zaman zaman 2. plana attığımız oldu, teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
bahçeme hoş geldin sayın ibrahimes, domates biber gibi olmuyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sayın attar, Ellerinize emeğinize sağlık, usta elinden çıkmış gibi güzel olmuş maşallah, Allah nazardan korusun. Çardağınızın çatısını şıngılla mı yoksa membranla mı kaplıyorsunuz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
biber, çilek, domates, kamelya, sondaj |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|