![]() |
|
![]() |
#451 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2011
|
15 sayfa ne çabuk bitti... Elinize, emeğinize sağlık, her şey çok güzel görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
@attar, uğraşlarınız pek güzel elinize sağlık. Çilekleri yer değiştirip durduğumuz için meyvesini yiyemedik demişsiniz. Ben de kimilerinin yerini değiştireceğim, özellikle yavrularının bağlantılarını kesip daha düzgün yerlerine almak istiyorum. Bu işlemi şu sıralar yapsam daha mantıklı olmaz mı, sezona da yetişmiş olur, siz nasıl yapmıştınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2012
|
valla bugünümü sizin bahçenizi gezmekle geçirdim sayılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-03-2015
|
cok emek vermissiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Ağaç Dostu
|
geçen sene istanbul kış görmedi bu sene de kış öyle bir uzun sürdü ki nisan ayında bile kış devam etti gözümüzü açıp da bahçeye gidemedik soğuktan yağmurdan, bu pazar ilk defa baharı hissettik fakat toprak yaş bir işlem yapamadık kışın fırtınadan hasar görmüş servileri budayıp düzettik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Sayın attar, arıları yakladınız mı, yoksa satın mı aldınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
|
sayın Dutlubahçe, satın aldım sonbaharda fakat ilkbaharda anladık ki arılar çok sert, şimdi yeni ana siparişi verdik karniyol cinsi, yaklaşık 60 gün sonra sakin arı ırkına kavuşacağımızı ümid ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Ağaç Dostu
|
Sayın attar, sizdeki heyecan ve gayreti hayranlıkla takip ediyorum. Maşallah elinizden her iş geliyor. Bahçe, inşaat, arıcılık.... Baklalarınız da çok güzel görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaç Dostu
|
sadece merak ve şevk ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz sayın Dutlubahçe, çok marifetli sayılmayız, kendi yaptığım şeyler daha çok hoşuma gidiyor, teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Ağaç Dostu
|
Ah şu traktörler
Alıntı:
Tabi kusur traktörde mi yoksa onu kullananda mı onu siz daha iyi bilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Ağaç Dostu
|
Sayın attar nerelerdesiniz? İnşallah iş yoğunluğundan başka bir problem yoktur. Bahçenizdeki gelişmeleri merakla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler Dutlubahçe, bir problem yok biraz işlerim sıkışık bu aralar fazla fırsatım olmadı inşaallah paylaşımlara devam edeceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
|
traktör sürünce yerin hazırlaması biraz zaman alıyor ![]() çapa makinesi aldık ilk denememizi yapıyoruz ![]() yer biraz sert zorlanıyoruz ![]() ama bitireceğiz başka çare yok zaman kalmadı ![]() iş bitti güzel oldu ama makina mı yaptı ben mi yaptım anlamadım turşum çıktı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah iyi iş çıkarmışsınız. Ramazan başlamadan bahçeyi ekeceksiniz galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-12-2007
|
Her şey çok güzel görünüyor sayın Attar. Dediğiniz gibi insan kendi emeği ile yaptığı şeyden daha çok haz alıyor. Onca uğraş sonucunda bazen biraz eğri büğrü bile olsa, yapılan işin karşısına geçip seyretmek bile farklı keyif veriyor. Ürününüz bol olsun. Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
biber, çilek, domates, kamelya, sondaj |
|
|