![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
![]() ![]() bunlarda iş yerinden bugünlük bukadar tüm dostlara saygı ve sevgiler konyadan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
selam
bu bitkinin adını bilenlerden lütfen yardım ![]() ![]() bu şekilde çiçek falan açmadan meyve veriyor tadını bilmiyorum zehirli olabilir diye ama kesip içine baktım süngerimsi yumuşak bir yapısı var kokusuda salatalık gibi evde 8-10 senedir bu aylarda meyve veriyor. acaba nedir nedir ? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
günaydın
![]() adeniumların son hali çiçeklenmek için camın kenarında dört gözle baharı bekliyorlar ![]() ![]() buda iş yerindeki hediye orkide çok asil |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
günaydın
![]() sn zafer beyin hediyesi kendisine sonsuz teşekkürler ![]() çuha ve frezya kardeşliği ![]() lisi hala çiçek açacam diye uğraş veriyor ![]() ![]() terslale biraz güneş gördü bahar geldi sanıyor garibim ![]() ![]() geçen sene çelikten yetiştirdiğim güllerimde çiçek açıyor ![]() konyadan selam ve sevgiler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
soğuk konya sabahından tüm dostlara selamlaaaaaaaaaaar
bunlarda acizane seradan ! görüntüler seneye daha iyisini yapacam inşallah acer palmatum çelik ve tohumlar ![]() sarduya çelikleri ve p.afralar(rahmetli izzet abiden p.afralar mekanı cennet olsun) ![]() (adil abiye çok teşekkürler feikolar için)feiko çelikleri ve sardunya çelikleri ![]() seradan görünüm ve kalambaklı beye(örümcek) şeklinde karaağaç için teşekkürler![]() yine seradan |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
bonsai
![]() merak eden dostara örümcek ağacımın bahar ayındaki resmi ![]() |