![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
yıldızlar devam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
ev,bahçe karışık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
devam
![]() ![]() ![]() ![]() manolya geçen sene çiçek açmıştı ![]() bu sene çiçek açmadı çok üzgünüm saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tekomusti. Bahçeniz de çok güzel, sebzeleriniz de, meyveleriniz de. İnsanın ikametgahı ile bahçesinin aynı yerde olması, behçesine daha fazla zaman ayırmasına imkan yaratığı gibi bu güzellikleri doyasıya yaşa imkanı da veriyor. Ben bu şansa maalesef sahip değilim. İkametgah ile bahçe arası en az 50 km. Eşime bahsetmedim ama seneye bahçe evine kalorifer sistemi yaptırıp, Nisan başından Kasım sonuna kadar bahçe evinde yaşamayı aklımdam geçirdiğim gibi acaba İzmir taraflarında sürekli yaşamak için yeni bir bahçe ve bahçe evi gişiminde bulunmayı da ciddi ciddi düşünmeye başladım... Bahçenizin ve sayfanızın hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
tekomusti ellerinize, emeğinize sağlık. Bahçeniz, bitkileriniz mükemmel... Düzen, nizam, intizam süper... GÜLLER harikaa... Sebze, ağaçlar hariç Sayfa 3'e kadar hep benim ilgilendiğim çiçekler sizde... Ama bendekiler maalesef sizin çiçekleriniz kadar güzel değiller... Gülleriniz çok güzel; hepsi bir yerde, hepsi bir boyda. Benim güller öyle değil. Biri yerde, biri gökte, biri sağda, biri solda... Ve Oya nız var. Benim de Oyam var çok şükür yeni çiçek açtı, sevinçliyim. Ama yaprakları ![]() Bitkileriniz çok güzel, ellerinize sağlık. Darısı başıma inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
meyveler
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
benim lisiler
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
lisilere devam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toplu halde ilk açanlar kurumaya başladı ve bendede üzüntü başladı bu güzellikler bitiyor diye |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Sayın tekomusti bahçenizde çiçekleriniz, sebzeleriniz ve meyveleriniz çok güzeller. Resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Lisiler çiçekçi dükkanına çevirmiş bahçenizi rengarenk.Meyveler gözleri hoş ediyor maşallah hepsine.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
eyvallah kardeş sagol |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
selamlar
öncelikle tüm dostlara iyi bayramlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
![]() pepino ![]() salçalıklar hazır ![]() altın çilek ![]() cevizler kabuk açıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() kirazakı ![]() pekmezlik ![]() çekirdeksiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() güllerin arasında kendilğinde çıkan incir ![]() ![]() sellukalar daha çiçek açmadı merakla bekliyorum açmalarını |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
birazda çiçek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
ve güller
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve canım güllerin son demleri artık saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
sn çok değerli bitki ve doğa sevdalısı dostlarım,güllerin ve bodur ağaçların arasına çim ekmeyi düşünüyorum tohum ve gübre oranı hakkında bilgilerinize ihtiyacım var yardım bekliyorum saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
aynen öyle hk kardeşim ama napalım bitki ve doğa aşkı hiç bitmiyor saygı ve hürmetler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
son güller
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
meyveler
![]() bademler kabuk açıyor ![]() fındıklarda olgunlaştı ![]() cennet meyvesi taze fidan ![]() ve hünnap üşümezse meyvesini alacagız inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
acer palmatum
![]() ilkbahardaki hali ![]() şimdiki hali yaprak renkleri değişiyor ![]() ve kedimiz kubi nin acer ve hatminin arasındaki keyfi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
feslegen
![]() ![]() feslegen 3 cü senesine girdi bakalım nekadar daha yaşayacak bonsai gibi buduyorum söylemesi ayıp olmasın budadıgım yapraklardan saç böregi harcına ekliyoruz süper oluyor ![]() saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Moderatör
|
Sulama sonrası bahçenizde yer yer kaymaklanma gözüme çarptı. Bu durumda da toprakta çatlamalar oluşmuş, mutlaka biliyorsunuzdur ama yine de değinmek istedim, bu çatlaklar pek de istenen şeyler değildir, topraktaki nem bu çatlaklardan kaçar o yüzden mini bir çapayla bunları çapalamak gerekir diye biliyorum. Bodur ağaçların altına çim ekmek istediğinizi yazmışsınız. Çim her gün sulanma ister, bu sulama ağaçlarınıza zarar vermez mi? Benim çim alanımda bulunan erguvan bu sulanmaya dayanamadı ve kurudu gitti. İki adet oya ağacı da sık sık külememe oluyor, her sene birkaç defa ilaçlamak zorunda kalıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Sn güler hanım haklısınız çapa yapmam lazım ama bel fıtığı var bende iki sulamada bir çapa yapıyorum her sulamada zor oluyor o yuzden çim ekmeyi düşündüm zaten konyada birkaç arkadaş güllerin arasına ektiler çok güzel olmuş bende ekmeye karar vermiştim Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
![]() mor biberler çok acı ![]() buda acı eskilerin değimiyle zehir zehir ![]() turşu biberi ![]() son süt mısır ![]() üşümeden önceki son patlıcan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
![]() kışa hazırlık ![]() akşam yemeğide patlıcan biber közlemesi tüm dostlar davetli buyrun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|