agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-04-2016, 20:44   #1
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili akçabardak abla,bende bu sarma kokusu nereden geliyor dedim. baktım senin sayfadan geliyormuş. afiyet olsun. söylemesi ayıp dün bende enginarla karışık yaptım.Eeee!taze yaprak olunca çerez gibi yenildi. sevgiler...

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2016, 21:48   #2
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili akçabardak abla,bende bu sarma kokusu nereden geliyor dedim. baktım senin sayfadan geliyormuş. afiyet olsun. söylemesi ayıp dün bende enginarla karışık yaptım.Eeee!taze yaprak olunca çerez gibi yenildi. sevgiler...

Teşekkür ederim münevverciğim, dediğin gibi bir de zeytinyağlısı olunca çerez gibi yeniyor. Demek ki sarma kokuları taa sizin oralara kadar gitti yazın gözünü seveyim bahar geldi mi bir kere, otlar, yapraklar, çiçekler ne güzel değil mi?

Enginarla karışık nasıl yaptın ben ilk defa duyuyorum, maşallah sende de ne marifetler varmış sakıncası yoksa tarifini verebilirmisin, ben de denemek isterim enginarın tam zamanı şimdi, teşekkür ederim sevgiler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2016, 17:40   #3
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Teşekkür ederim münevverciğim, dediğin gibi bir de zeytinyağlısı olunca çerez gibi yeniyor. Demek ki sarma kokuları taa sizin oralara kadar gitti yazın gözünü seveyim bahar geldi mi bir kere, otlar, yapraklar, çiçekler ne güzel değil mi?

Enginarla karışık nasıl yaptın ben ilk defa duyuyorum, maşallah sende de ne marifetler varmış sakıncası yoksa tarifini verebilirmisin, ben de denemek isterim enginarın tam zamanı şimdi, teşekkür ederim sevgiler.

sevgili akçabardak ablacım, biz egeliyiz zeytinyağlı olmazsa tadı da olmazsarmanın öyle değil mi? zeytinin, zeytinyağının içindeyiz......

bahara sözüm yok her şey çok güzel. bahar bir yadan bereketi de getiriyor. sizin bahçe de çok güzel görünüyor.şeboylar iris hepsi harika. enginar dolmasına gelince aynı iç malzemeyle yapıyoruz en kısa zamanda paylaşırım sevgiler.....

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2016, 21:51   #4
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili akçabardak ablacım, biz egeliyiz zeytinyağlı olmazsa tadı da olmazsarmanın öyle değil mi? zeytinin, zeytinyağının içindeyiz......

bahara sözüm yok her şey çok güzel. bahar bir yadan bereketi de getiriyor. sizin bahçe de çok güzel görünüyor.şeboylar iris hepsi harika. enginar dolmasına gelince aynı iç malzemeyle yapıyoruz en kısa zamanda paylaşırım sevgiler.....

Doğru diyorsun biz egeliyiz zeytinyağlılar olmazsa olmazımızdır... enginar dolmasına gelince ben yaprak sarmasını yaptım ya... ben daha oradayım sen yazınca jeton düştü sen enginarla yaptım deyince... her halde enginarları minik minik doğrayıp pirincin içine karıştırıp öyle mi yaprak sardı acabaaa diye düşündüm kafamdan (ne kadar saf saf bir düşünceymiş) ve o yüzden sormuştum.

Normalde enginar dolmasını biliyorum, yine de beni kendime getirdiğin için teşekkür ederim, çok sağ olasın sevgilerimle.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025