12-05-2015, 12:36
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
 sevgili akçabardak bu gülünüz mis kokulu güllere benziyor şu eski güllere yanından geçerken bile kokusu burnunuzun dibinde gibi kokan gül, biz bu güle kırk yaprak gül deriz taç yaprağı sayısının fazla oluşundan benim için en kıymetli güllerim arasındadır.gül denince önce kokusunu sorarım sonra görselliğine bakarım. özellikle kokulu gülleri tercih etmişimdir tabi bazıları bir ısparta gülünün kokusunu vermiyor. onlarında güzelliği yetiyor.sizin de bahçenize güzelliği ile renk katmış. umut ettiğim gibi kokusuyla da asaletinin varlığını hissettirmiştir sizlere  sevgilerimle.
|
Münevverciğim bu gülün kokusu var ama Isparta gülü kadar yoğun değil, böyle hafif ekşimsi mayhoş bir kokusu var onun yanında bir de güzelli, görselliği var, yaprakları kat kat saysam belki kırkı da geçebilir  Dediğiniz gibi güzelliği yetiyor, bir haftadır hava rüzgarlı olduğundan dışarı çıkamıyorum polenler yüzünden, kapı pencere ne varsa kapalı evin içinde oturuyorum, oturduğum yerden bu gülümü seyrediyorum, gözüm sürekli onun üzerinde kendimi alamıyorum ondan.
Çok dayanıklı bir gül, yanında kırmızı gül var aynı anda açtılar, kırmızı gülün yaprakları dökülmek üzere, ama bu gülüm kaç gündür tazeliğini koruyor.
|
|
|