agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-05-2015, 09:48   #1
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yagmur143 Mesajı Göster
Bahçenize iyice bahar gelmiş sevgili akçabardak. Güller, karanfil, gala ve hasekiler harikalar. Hele o mavi beyaz hasekiye bayıldım. Bizim burda hasekiye "dokuz donlu" diyorlar. İlk başta yadırgamıştım. Ama şimdilerde böyle kat kat hasekileri görünce daha iyi anlıyorum niye öyle bir isim verdiklerini...
Sevgili Yağmur beğenmeniz beni mutlu etti teşekkür ederim, biz göçmenler de hasekiye dokuz donlu diyoruz, ilk başta ben de sizin gibi yadırgamıştım ama şimdi bana da çok normal geliyor çünkü eskiden insanlar bir şeye benzeterek isimlendirmişler sanırım, e haseki de kat kat olunca dokuz donlu demişler diye düşünüyorum. Sevgiler

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2015, 10:15   #2
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili Yağmur beğenmeniz beni mutlu etti teşekkür ederim, biz göçmenler de hasekiye dokuz donlu diyoruz, ilk başta ben de sizin gibi yadırgamıştım ama şimdi bana da çok normal geliyor çünkü eskiden insanlar bir şeye benzeterek isimlendirmişler sanırım, e haseki de kat kat olunca dokuz donlu demişler diye düşünüyorum. Sevgiler
Annemle anlaşamadığımız konulardan... "Bunca yıllık dokuz donluyu haseki küpesi yaptınız" diye söylenip duruyor. Ama sadece mor ve katmerli türünü biliyorlardı onlar, benim ilk sahip olduklarım da mor katmerliler. Değişik renklerini site sayesinde gördük, edindik...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2015, 12:05   #3
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Annemle anlaşamadığımız konulardan... "Bunca yıllık dokuz donluyu haseki küpesi yaptınız" diye söylenip duruyor. Ama sadece mor ve katmerli türünü biliyorlardı onlar, benim ilk sahip olduklarım da mor katmerliler. Değişik renklerini site sayesinde gördük, edindik...

Sevgili loveforlife annenize ben de katılıyorum çok haklı bence, ben bu siteye üye olana kadar benim için de dokuz donluydu ta ki ilk defa Güler hanımın bahçesinde görene kadar.

Güler hanımın bahçesinde görünce içimde bir kıpırtı oluştu eyvah dedim dokuz donlu da varmış bahçesinde, nasıl heyecanlandıysam kalktım evin içinde dört dolanıyorum ben bu dokuz donludan nasıl edinebilirim diye.

Sonra mesajlarını okumaya başlayınca anladım ki bizim dokuz donlu olmuş haseki küpesi, kendi kendime nası ya... nasıl olur o dokuz donlu diye neredeyse haseki küpesi lafını kabullenemeyecektim.

Dayanamadım ilk mesajımı güler hanımın bahçesinde biz buna dokuz donlu diyoruz diye yazmıştım.

Hikaye gibi değil mi bir yeşilsever olarak dokuz donluya ne kadar sahip çıkmaya çalışmışım, şimdi kendime gülüyorum.

O yüzden anneniz de onca yıllık dokuz donlu derken bence çok haklı, annenize benden selamlar, sevgiler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025