View Single Post
Eski 06-05-2015, 12:05   #2021
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Annemle anlaşamadığımız konulardan... "Bunca yıllık dokuz donluyu haseki küpesi yaptınız" diye söylenip duruyor. Ama sadece mor ve katmerli türünü biliyorlardı onlar, benim ilk sahip olduklarım da mor katmerliler. Değişik renklerini site sayesinde gördük, edindik...

Sevgili loveforlife annenize ben de katılıyorum çok haklı bence, ben bu siteye üye olana kadar benim için de dokuz donluydu ta ki ilk defa Güler hanımın bahçesinde görene kadar.

Güler hanımın bahçesinde görünce içimde bir kıpırtı oluştu eyvah dedim dokuz donlu da varmış bahçesinde, nasıl heyecanlandıysam kalktım evin içinde dört dolanıyorum ben bu dokuz donludan nasıl edinebilirim diye.

Sonra mesajlarını okumaya başlayınca anladım ki bizim dokuz donlu olmuş haseki küpesi, kendi kendime nası ya... nasıl olur o dokuz donlu diye neredeyse haseki küpesi lafını kabullenemeyecektim.

Dayanamadım ilk mesajımı güler hanımın bahçesinde biz buna dokuz donlu diyoruz diye yazmıştım.

Hikaye gibi değil mi bir yeşilsever olarak dokuz donluya ne kadar sahip çıkmaya çalışmışım, şimdi kendime gülüyorum.

O yüzden anneniz de onca yıllık dokuz donlu derken bence çok haklı, annenize benden selamlar, sevgiler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön