View Single Post
Eski 10-05-2015, 12:25   #2030
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Ben gelincikler hala çıkmadı diye hayıflanıyorum sevgili Akçabardak . Bu yıl çıkmıyacakları mı yoksa diye ,hep aklım onlarda . Geçen yıl kaldırımım gelincik tarlası gibiydi . Tohumlarını özellikle toplayıp saçmıştım . Neyseki güllerde açmadı hala . Belki biraz daha zamanları var . Gülleriniz çok güzel açmış . Hasekileriniz harika .Sevgiler
Sevgili aleydi ben gelincik tohumu hiç ekmedim doğa kendisi tohumlarını getirmiş, her sene bahçemde kendi kendine çıkıyorlar ben bir kaç kök bırakıyorum tohumları etrafa saçılıyor istediği yerde çıkıyorlar.

Bu sene ilk defa ilkbaharda çimlenmiş gelincik fidelerini bir araya topladım, şu anda toplu halde açtılar, tohumlarını da almayı düşünmüyorum, döküldükleri yerde seneye çıkmış olurlar.

Güller bizde de yeni yeni açmaya başladılar, yakında sizin gülleriniz de açmaya başlarlar. Hasekiler artık çiçeklenme dönemlerini tamamlayıp, tohum kapsülleri oluşturmaya başladılar.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön