![]() |
|
![]() |
#901 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
bize de bulaştırdılar kaktüs hastalığını, ne yapalım madem ki hoşumuza gidiyor katlanacağız gari ![]() İşte bakarmısın şunun güzelliğine, benim minik stapeliam, annesi kadar olacak ta çiçek te açacakmış... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Ağaç Dostu
|
Bir gecelik gelin Bir saksıda 2 kök ikisinden de dibinden yeni sürgün geliyor, yanlış hatırlamıyorsam biri beyaz biri pembe, bakalım çiçeklerini de gösterecekler mi çok merak ediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Bu kaktüs hastalığının sonu gelmez artık. Bir gecelik gelinin beyazını biliyordum. Pembesini duymamıştım. Çiçeğinizin dibinden gelen sürgün epey uzayacak. O dal çiçeği yukarı doğru uzamasını sağyacak. Bolca gelişsinde "komşuda pişer bize de düşer"misali. Sağlıklı bir şekilde yetiştirin İnşallah. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşlar işte saksıya alınan kayısı çekirdeklerin son durumları, Bundan sonrası ne olacak hiç bir fikrim yok. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Ağaç Dostu
|
Çuha çiçeği Dün çarşıya çıktım, bunları gördüm dayanamadım aldım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
Çook zarifler..ne iyi etmişsiniz bunları almakla buralara gelsede bende alsam.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-01-2014
|
Yılllar önceden tanırım çuha çiçeğini, babaannemin bahçesinde vardı, ak menekşe derdi babaannem, gayet sert bir kıştan sonra bahçedeki yerinden tekrar tekrar çıkarlardı kendiliğinden... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Ağaç Dostu
|
Çuhalar gerçekten de kışa çok dayanıklı bir çiçek sayın cihannuma, ben de çok seviyorum onları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bitkiden. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Ağaç Dostu
|
Hosbuldum sevgili akçabardak ![]() Siirte yaşıyorum ve maalesef buralarda bulamıyorum bu güzellikleri menekşe bile çok zor.. İnşallah önümüzdeki hafta memlekete (karaman) gideceğim orda pazara gelmiştir renk renk çiçekler o zaman alip geleceğim.. İnanılmaz kurak bir havası var,önümüzde malum yaz ben plan yapıyorum çiçekler alacağım diye ama bakalım nasıl olacak.. O kadar zor ki bu sayfalarda güzellikleri görüp mahrum kalmak inanın catlıyorum.. burası bildiğiniz çöl.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şayet Karamanda bulamazsanız ben size seve seve alır gönderirim, niye mahrum kalasınız ki bu güzelliklerden. Karamandan döndükten sonra tekrar yazışalım olur mu... alır gönderirim. Selamlar, sağlıkla kalın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Ağaç Dostu
|
Çok naziksiniz tesekkur ederim çok mutlu ettiniz beni..Alıp göndermiş kadar oldunuz gerçekten..Çok istiyorum çuha edinmeyi inşallah edeceğim.. Haberlesiriz tabii ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün hava biraz yağmurluydu, her yer mis gibi yağmur ve toprak kokuyordu. Bizde böyle bir günü nasıl değerlendirsek acaba diye düşündük ve bir karar verdik, eşim ben kızım ve torunum Ankara gezintisine çıktık ve bazı seraları gezdik, alış veriş yaptık. Daha sonra BAUHAUS'a gittik aman allahım neler var neler, bahçe dünyası bölümüne girer girmez şaşırdım, o kadar çok değişik bitkiler var ki... insanın bütün bitkilerden alası geliyor. İki adet clematis, iki adet biri beyaz biri pembe erica, bir tane çok hoşuma giden değişik yaprakları 2 renk çiçekleri ise yıldız şeklinde olan sardunya ve bir kaç ercai menekşe ve bir tane de sukulent aldım. Sonra CEPA'ya geçtik torunumun istediği bir oyuncağı aldık... eh o kadar dolaştıktan sonra da yemek yemeden eve dönülmezdi haliyle ![]() Aldığım bütün bitkilerimi poşetlerden merakla çıkarıp uzun uzuuun onları seyrettikten sonra fotoğraflarını çekip paylaşmak istedim. Bu gün aldıklarım, ![]() Clematis -1 ![]() Clematis -2 ![]() Sardunya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Ağaç Dostu
|
Devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Kaç soğan ektiniz acaba bir saksıya? Ya da neden tek ekmediniz diye sorsam? Özel bir sebebi var mı acaba? Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Ay ay ay bayıldım, maşallah.. Süper bi alışveriş olmuş ablacım güle güle büyüt, bol çiçekli olsunlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Ağaç Dostu
|
maşallah maşallah harika bir gün olmuş ne güzelll..güle güle yetiştirin yeni güzellikleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyanın fiyatı ne acaba? Bu tür hiç gelmemişti Ankara'ya, hem de bata dolgun gözüküyor. Güle güle yetiştirin.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın alibaba öncelikle hoş geldiniz bahçe sayfama diyerek çok memnun oldum. Hosta bitkisini çocukluk arkadaşımdan istedim beni kırmadı sağ olsun hemen eline beli aldığı gibi daldırdı toprağa, artık şansıma ne çıkarsa dedim öylece toprağı ile saksıya yerleştirdim ve öylece o saksıda kaldı yani özellikle bir sebebi yok. Kökleri soğan değil de yumru şeklindeydi, hatta beli daldırınca yumrulardan bir ikisi kesilmişti. Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat aylarını uykuda geçirdi, bu arada ben de öldürdüğümü düşünürken uykudan uyanıp bana sürpriz yaptı. İlerleyen günlerde köklerini hiç oynatmadan toprağıyla birlikte daha büyük bir saksıya almayı düşünüyorum. Bu seneyi de Ekim ayı sonuna kadar böyle geçirdikten sonra uykuya yatacak, işte o devrede ben topraktan söküp yumruları ayırıp büyük bir ihtimalle bahçeye alacağım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim ![]() Zaten hep takip ediyorum da siz bir üst bahçe liginde olduğunuz için biz balkoncularla kanaat ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Ağaç Dostu
|
Takip etmenize sevindim ama bir o kadar da mahçup oldum şimdi, ne diyeceğimi bilemedim. Sizlerde doğa sevgisi olduktan sonra balkon da olsa neler neler yetiştirirsiniz, evet gönül ister daha büyük bahçesi olsun, hep diyorum Allah herkese ne isterse nasip etsin, kim bilir belki sizin de bir gün bahçeniz oluverir. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim hiracığım, evet bu gün bereketli bir gündü, eve çok mutlu döndüm. Allah herkesi mutlu etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili aheste, Allah sizlere de nasip etsin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili akçabardak maşallah belli ki çok güzel, harika bir gün geçirmişsin. Bana göre de en güzel alışveriş, mutluluk çiçek almak. Gönlüne sağlık cıvıl cıvıl çiçekler almışsın, ben de sevindim. Bahçende büyüdüklerini görürsün inşallah rengarenk... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGineciğim çok sağolasın, evet bazen ben de böyle coşuyorum, sanırım baharın verdiği bir coşku olsa gerek, ama bence de buna değdi gerçekten çok eylenceli bir gün oldu, alış veriş, çiçekler süper oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alışverişin en çok sevdiğim kısmı..Mutluluk vericisi....Maşallah..Umarım sizi hep sevindirirler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sonkez, dilerim allah hepimizi sevindirsin herkese mutluluk versin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|