Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ngr33
Hosbuldum sevgili akçabardak 
Siirte yaşıyorum ve maalesef buralarda bulamıyorum bu güzellikleri menekşe bile çok zor..
İnşallah önümüzdeki hafta memlekete (karaman) gideceğim orda pazara gelmiştir renk renk çiçekler o zaman alip geleceğim..
İnanılmaz kurak bir havası var,önümüzde malum yaz ben plan yapıyorum çiçekler alacağım diye ama bakalım nasıl olacak..
O kadar zor ki bu sayfalarda güzellikleri görüp mahrum kalmak inanın catlıyorum..
burası bildiğiniz çöl.. 
|
Sevgili ngr33 kuraklık ve çöl olması gerçekten çok kötü durum, kuraklık olunca su sorunu da oluyordur herhalde, peki evinizin balkonunda (varsa) saksılarda yetiştirseniz soğua dayanıklılar ne de olsa sonra yaz mevsiminde fazla su istemiyorlar sanırım çiçeklenmeleri bitince yavaş yavaş yaprakları sararıyor ve uykuya geçiyorlar ve kayboluyorlar ama yine de arada sırada az da olsa sulanması gerekir kökleri nemli kalmaları için.
Şayet Karamanda bulamazsanız ben size seve seve alır gönderirim, niye mahrum kalasınız ki bu güzelliklerden. Karamandan döndükten sonra tekrar yazışalım olur mu... alır gönderirim. Selamlar, sağlıkla kalın