View Single Post
Eski 08-03-2014, 20:28   #913
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Bu gün hava biraz yağmurluydu, her yer mis gibi yağmur ve toprak kokuyordu. Bizde böyle bir günü nasıl değerlendirsek acaba diye düşündük ve bir karar verdik, eşim ben kızım ve torunum Ankara gezintisine çıktık ve bazı seraları gezdik, alış veriş yaptık.

Daha sonra BAUHAUS'a gittik aman allahım neler var neler, bahçe dünyası bölümüne girer girmez şaşırdım, o kadar çok değişik bitkiler var ki... insanın bütün bitkilerden alası geliyor.

İki adet clematis, iki adet biri beyaz biri pembe erica, bir tane çok hoşuma giden değişik yaprakları 2 renk çiçekleri ise yıldız şeklinde olan sardunya ve bir kaç ercai menekşe ve bir tane de sukulent aldım.

Sonra CEPA'ya geçtik torunumun istediği bir oyuncağı aldık... eh o kadar dolaştıktan sonra da yemek yemeden eve dönülmezdi haliyle oturduk bir güzel de yemeğimizi yedikten sonra evin yolunu tuttuk, önce kızımla torunu evlerine bırakıp kızımın ikram ettiği kahvemizi de içtikten sonra evimize döndük.

Aldığım bütün bitkilerimi poşetlerden merakla çıkarıp uzun uzuuun onları seyrettikten sonra fotoğraflarını çekip paylaşmak istedim.

Bu gün aldıklarım,
Name:  DSCF4359.jpg
Views: 542
Size:  54.1 KB


Clematis -1
Name:  DSCF4360.jpg
Views: 572
Size:  65.7 KB


Clematis -2
Name:  DSCF4361.jpg
Views: 502
Size:  57.8 KB


Sardunya
Name:  DSCF4363.jpg
Views: 511
Size:  70.8 KB

Eklenen Resimler
 
akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön