![]() |
|
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Eşim de ben de emekliyiz bize yetecek kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bahçenin içinde turunçgil ağaçları var, iki üç fidan da ben yetiştiedim o yüzden gölge oluyor onlar olmasa daha güzel olacak ama kesmeye de kıyamıyor insan bütün kış vitaminlerimizi bu meyvelerden karşılıyoruz. Sizin de dediğiniz gibi memleketin havası da toprağı da suyu da gerçekten de çok değerli ama değerini bilmiyoruz, hatta şöyle bir anımı yazayım daha çalışırken emekliliğime iki üç sene kalmıştı bir arkadaşımla sohbet anında bana dedi ki (toprakla uğraşmayı sevdiğimi bildiği için) sen kolay kolay her yeri beğenmezsin benim Ayvalık'ta yazlığım var bir gün bana gel eminim oraları çok beğeneceksin demişti, tam sana göre toprağı verimli, ne ekersen o çıkıyor seni ekseler sen çıkarsın demişti bana ne kadar gülmüştüm ona ve biz gerçekten de çok beğendik arkadaşımın dediği gibi 13 senedir Ayvalık'tayız, her yönden çok memnunuz. Bizim çevremizde bile şu 10 yılda her şey ne kadar çok değişti, tarlalar hep sitelere dönüştü, her taraf betonlaşıyor. Sizin bahçelerinize de imrendim, ellerinize sağlık bilinçli olmak bir ayrıcalıktır, her şey gönlünüzce olsun, sağlıcakla kalın bol ürünler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|