agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-01-2014, 19:44   #10
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Kuzucu Mesajı Göster
Sayfanızın yarısını yarım saatte anca okudum. Maşallah alan küçük ama bizim bahçe kadar ürünler var içerisinde

Memleketimin havasını toprağını seviyorum ne ekersen o yetişiyor. Dünya kadar değerli arazilerimiz var biz buralara fabrika, sanayi, siteler yapıyoruz.

Yeni dönemde bereketli ürün almanız dileğiyle, saygılar..
Sayın İsmail Kuzucu Sayfama hoş geldiniz sefalar getirdiniz, beğenmenize memnun oldum, evet bahçe alanım çok küçük gönül isterdi daha büyük olsun ama buna da şükür diyorum.
Eşim de ben de emekliyiz bize yetecek kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bahçenin içinde turunçgil ağaçları var, iki üç fidan da ben yetiştiedim o yüzden gölge oluyor onlar olmasa daha güzel olacak ama kesmeye de kıyamıyor insan bütün kış vitaminlerimizi bu meyvelerden karşılıyoruz.

Sizin de dediğiniz gibi memleketin havası da toprağı da suyu da gerçekten de çok değerli ama değerini bilmiyoruz, hatta şöyle bir anımı yazayım daha çalışırken emekliliğime iki üç sene kalmıştı bir arkadaşımla sohbet anında bana dedi ki (toprakla uğraşmayı sevdiğimi bildiği için) sen kolay kolay her yeri beğenmezsin benim Ayvalık'ta yazlığım var bir gün bana gel eminim oraları çok beğeneceksin demişti, tam sana göre toprağı verimli, ne ekersen o çıkıyor seni ekseler sen çıkarsın demişti bana ne kadar gülmüştüm ona ve biz gerçekten de çok beğendik arkadaşımın dediği gibi 13 senedir Ayvalık'tayız, her yönden çok memnunuz.

Bizim çevremizde bile şu 10 yılda her şey ne kadar çok değişti, tarlalar hep sitelere dönüştü, her taraf betonlaşıyor.

Sizin bahçelerinize de imrendim, ellerinize sağlık bilinçli olmak bir ayrıcalıktır,
her şey gönlünüzce olsun, sağlıcakla kalın bol ürünler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025