Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili akçabardak, kıskandım sizi. Siz yazlıktan döndükten sonra da tohum vs. diyerek devam edebiliyorsunuz ne güzel.
Oysa ben beraberimde getirdiklerimle uğraşıyorum ancak. Onların bakımlarından başka şeye vakit kalmıyor.
Belki de biraz da benim suçum, İstanbul'a gelince arkadaşlarla, dostlarla vakit geçirmek de hoşuma gidiyor, özlüyorum onları.
Size kolaylıklar diliyorum, herşey gönlünüzce olsun.
Önümüzdeki hafta başka bir aloevera saksısını bozup dağıtıma koyacağım. Sizde aloe vera var mı, ister misiniz?
|
Aman efendim sevgili Güler hanımcığım çok teşekkür ederim, sizi kıskandıracak neyim var ki? sizin o değerli bitkilerinizin yanında benim kiler çok gariban kalıyorlar, hayranlıkla takip ediyorum bütün detaylarınızı, anlatımlarınızı, görüntülü uygulamalarınızı, takıldığım yerlerde sizin bilgilerinizden yardım alıyorum.
Ankara'ya dönerken bütün tohumlarımı yanımda getirdim bir kaç tane de soğuklardan korumak için saksı getirdim, bir kaç tane de burada edindim hem onlarla ilgileniyorum hem de tohumlarımı çimlendirip yazlığa götüreceğim, o küçücük bahçemi şimdiden özledim bile, Ankara çok sıkıcı, kalabalık, gürültülü, beton yığınların arasında kaldık.
Sağlık kontrollerimi yaptırmak için biraz daha kalmak zorundayız, biraz da kendimizi bakımdan geçirelim ki yaza güç toplayalım bitkilere daha iyi bakalım diye, yoksa çekilmez bu büyük şehirlerin kahrı,
Aloevera ya gelince bende yok ama sitemizin genel bahçelerinde her göbekte var, etrafında minik minik yavruları da çıkmış, bekçiler fazlalıkları söküp atıyorlar
ama kendim için hiç düşünmedim nedense, beni de düşündüğünüz için teşekkür ederim. Sevgilerimle