![]() |
|
![]() |
#751 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Sevgili akçabardak, budadığınız gülleri fotoğraflayabilir misiniz acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Güllere gelince tabi ki de fotoğraflarım, yağmur durduktan sonra şu anda bile şıkır şıkır yağıyor, salı gününden sonra kesileceğini söylüyorlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
Çok güzel bir bahçeniz var akçabardak, narenciyeleriniz harika hepsi öyle ama onlar ayrı güzel zeytinlerde öyle. Emeklerin karşılığını almak güzel bir duygu ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ahsen sayfama hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, Bahçemi beğenmenize memnun oldum, bahçem çok küçük ama bize yetiyor. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Narenciyeler evet onlar ayrı bir güzel, 3 ağaç mandalin, 1 ağaç portakal, 1 ağaç limon ve 1 ağaç ta greyfurt bütün kış vitamin ihtiyacımızı karşılıyor e daha ne olsun, allahtan can sağlığı dileğimiz. Sevgiyle kalın selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili YeniGine, Biraz geç te olsa güllerimin budama şeklini görmen için fotoğrafladım, bu ara işlerim çok fazlaydı ve o yüzden görüntülemede geç kaldım, malum yolculuk yapmamız gerekiyor Ankaraya doğru, koşuşturmadan anca sıra geldi. Bir kaç tanesini görüntüledim ama bazılarını çok dipten budamışım ve gübrenin altında kalmışlar. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Ağaç Dostu
|
Güllerimin budanması. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
Sayın akçabardak bende de güller var ama ben dallarına kıyamadığımdan sadece tomurcuk uçlarını aldım bıraktım bilmiyordum gül sonbaharda herzaman böyle mi budanır saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba sevgili habiş, bu sene bu şekilde budadım, bazıları çok yaşlandılar, ortalardan yaşlı dallarını dipten kestim biraz kaliteli dalları gençleştirmek amacıyla derin budama yaptım, ince ve zayıf dalları tamamen kaldırdım, (deyim yerindeyse kuşa çevirdim) seneye son baharda durumlarına bakarak biraz üstten budama yapacağım, yukarıdan budamaları sadece yaz sezonunda yapıyorum. Siz yine de ilgili başlıklardan yardım alabilirsiniz, bu konularla ilgili bir çok hocalarımız var onlar daha detaylı bilgiler paylaşmışlar. Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak çok teşekkür ediyorum, sağolasın. ![]() Ben de inşallah önümüzdeki ay gübre alabilir isem gübreleyeyim. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine bizim buraların iklimi ılıman olduğu için don tehlikesi olmuyor, siz bana bakmayın, bizim sitenin bahçıvanının bana söylediği bir lafı var, abla güllerle ağaçlara hiç acımayacaksın budadıkça güzelleşirler demişti, ben de ondan cesaret alıyorum, vesselam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
|
![]() Ben şubat sonu gibi buduyorum inşallah hiç korkmadan, acımadan, budayacağım nasip ise... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
Sevgili akçabardak ellerinize sağlık..evet bende güllerim için daha kapsamlı bi araştırma yapsam iyi olacak .. teşekkür ederim Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Ağaç Dostu
|
Ankara'dan tüm AĞAÇLAR net ailesine sevgileeer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hadi bakalım hayırlısı, kolaylıklar gelsin inşallah bir cesaret başaracaksınız bence, Şubat sonuna doğru soğuklar bitince budamak iyi fikir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
agaclar.net
|
Fotoğraflarınızı foruma yüklemiyor musunuz? Foruma yüklenmediği için görünmeyen fotoğraflar ihtimali sizi endişelendirmiyor mu? Fotoğrafların büyüklüğü yüzünden sayfanız da takip edilmesi zor bir hal alıyor Lütfen ![]() Foruma fotoğraf nasıl yüklenir? Bu güzel reçeli de bulunması mümkün olsun, sadece bahçe sayfanıza uğrayanlar değil, reçeli merak eden üyeler kolayca bulsun diye, forumun uygun bölümüne taşıdım Mandalina marmeladı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Malina, fotoğraflarınızı foruma yüklemiyor musunuz? derken hangi fotoğraflardan bahsettiğinizi anlayamadım, beni tekrar aydınlatır mısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
agaclar.net
|
Mesaj linkini yazmadığım için şimdi bulamıyorum, benim hatam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Ağaç Dostu
|
... 2014 Yılı ![]() Diyerek yeni yılın sayfasına kaldığım yerden devam ediyorum. Düzenleyen akçabardak : 04-01-2014 saat 22:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün ilk olarak bismillah deyip lisianthus tohumlarıyla işe koyuldum, ve toprakla buluşturdum, hadi hayırlısı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Ağaç Dostu
|
Tohum Takas etkinliğinden edindiğim tohumlardan, Sayın MeyveliTepe'nin gönderdiği Kıvırcık Salata (sativa) ve Sayın h-doğanın gönderdiği Yedikule tipi marul tohumlarını bu gün toprakla buluşturdum. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum. ![]() İnşaallah başarılı olabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Ağaç Dostu
|
Daha önce suya koyduğum pepino çelikleri köklendiler ![]() Köklenen pepino fidelerini bu şirin minik saksılara diktim, daha sonra gerçek yerlerine nakledilecekler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah maşallah sevgili akçabardak; çok güzel görüntüler. Haydi bakalım rastgelsin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
yeni yılda ekilen tohumlar ve fideler. kolay gelsin bol hasatlar inşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayy canım ya teşekkür ederim, hayırlısı ile ilk tohumlarımı ektim, gerisi allaha kalmış, çok sağ olasın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili efeege, hepimize kolay gelsin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bol hasatlar inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili sonkez, daha iyileri sizlerin olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
Yeni yılın ekimleri başlamış, hasatınız ve çiçeğiniz bol olsun Sn.akçabardak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunlar güzel uğraşlar, yazı renkli görmek istersek eğer, hazırlıklara şimdiden başlamamız gerekiyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|