![]() |
|
![]() |
#811 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bakmıssınız.Teşekkür ederim, ama yememişsiniz.Kayısılar yerle bir olmuş Sn Asya Ceylan. Düzenleyen hk50 : 14-07-2012 saat 21:26 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Alıntı:
Mantarlarla arası çok iyi olan bir tanıdığım var ondan öğrenmiştim karıştırmıyorsam tabi.Sizin için tekrar araştırıp soracağım bende merak ettim çünkü ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn Asya Ceylan Bu nesnenin Çok sert olduğunu.Kolay kolay kırılmadığını söylemek istedim.Bizim ağaçlarda mantar oluyor.Doğru.Bazı kişiler gelip topluyor.Yiyorlarmış.Biz zehirli diye korkumuzdan yiyemiyoruz.Yiyenlerede bir şey olduğunu görmedim.(Olsa herhalde abbas yolcu olurdu) Bu nesnenin onlarla bir benzerliği olmadığı için söyledim.Öğreneçeğimize çok sevindim.Şimdiden Teşekkkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Ağaç Dostu
|
Hayır demiyorum.Teşhisiniz doğru.Teşekkür ederim.Sn Asya Ceylan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Merhaba hk50; balıklar nerede? Göremedim ben... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
Çiftlik gübresini nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz ? İşlemden geçecek mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
Sn.HK50 bahçeniz sanki sonsuz bitki türü barındırıyor gibi,her yeni paylaşımınızda başka başka bitkiler görüyoruz.Meyveleriniz çok güzel görünüyor,elini uzat ,al der gibiler... bu kadar büyüük bir bahçeye nasıl su yetiyor ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiftlik güpresini olduğu yerde bir yıl bekletiriz.Arada bir karıştırılır.Kendi kendine yanar.Sonra Yeşil güpre ile karıştırarak bitkilere veririm.Başka bir işlem yapmam. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hk50 eveet balıklar çok güzel... Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah; hepsii çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bütün bahçe sahiplerine sesleniyorum yapmayın şunu yaaaa ooofff ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn kedicik Çok teşekkür ederim. Bu bahçenin sulama suyu inanması güç ama doğrusu bu yaklaşık 2 m derinliği 3m genişliği 6 m uzunluğunda Açık kuyu dediğimiz kuyuya gelen bir orta parmak kalınlığındaki su ile sulanıyor. Önce kuyu doluyor.Kuyudan 220 v ile çalışan 1,5 Hp Elektrik motoruna bağlı santrafüj ile 110 m yukarıda bulunan havuza ikilik boru ile taşınır.Havuz 5*5 m alan 2 m derinliğinde. Bura dolduğu zaman 2 m derine gömülü 2,5 boru larla yağmurlama Damlama ve Sprinlere 2 Hp dinamolu santrafüjle aktarılır. Büyük ağaçların dibine Su tasarruf ediçi kimyasallar gömülü.Küçük ağaçlar damlama Sebzeler Yağmurlama ve Sprinlerle sulanır. Her hangi bir sıkıntı da çekmiyoruz.Çok şükür. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn Asya Ceylan Yerden Göge kadar haklısın.Özür dilerim. Ben yapmamam gereken bir usulsuz hareket yaptım. Göz hakkı denen olayı unutup can çekermi çekmezmi düşünmeden. Kendi adıma diyorum. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|