![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yıllardır yapmadığımız küpeçik peynirini bu yıl bahçede yapmıya karar verdik.Peynir bu toprak küpeçiklere basılarak kilerde hazırlanan dere kumu içine gömüleçek.Üç ay kum içinde kalaçak peynir dönüp açılarak kahvaltı sofrasına geleçek. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Bahçe sanki minyatür botanik bahçesi ne ararsan var.Allah daha çok versin hakketen görünce içim açılıyor.Tebrikler |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn fazmit, Biraz merak, biraz hırs,biraz kanatsızlık olunca bahçe türlüye dönüyor.İsmini bilmediğim bitki sayısı otuz .Onun için yayınlamıyorum.Her yıl bir kaç tanesi üretime katılıyor. Bende meyve bahçelerini gezmekden büyük zevk alıyor.her gördüğüm meyve ağaçına sahip olmak istiyorum.Fakat altı ay yazımız,altıay kışımız var biliyorsun. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bereketiniz bol,mahsülünüz çok olsun..Rabbim sevdiklerinizle birlikte ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallah... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Bizim bahçede nizam intizam olmuyor.Birazda benim dağınık olmamdan sanırım.Şu çiçek şurda şu sebze burda güzel olur diye bir düşünçem projem hiç olmadı.Onun içindirdi Pırasa ile çiçekler bir arada yetişebiliyor. |
|
|
|
![]() |
|
|