![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Peki bu sizin tatlış miniş güvenlik sorumlusundan kim sorumlu olacak 😀 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Milla Bizim güvenlik sorumllusunun (Torunların hatırı için)sorumlusu hanım.Sabahtan akşama kadar bahçede minnoş takip edilir.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Allah hanımınıza kolaylıklar versin Maşallah çok güzel, ona çok iyi bakın. En iyi dostunuz olacağına eminim. Adını da öğrensem harika olacak ) |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn Milla Hakkikaten o kadar sıkıntılıki bahçede sürekli gözümüz üzerinde .Kuyuyamı düştü havuzamı düştü.beklenmedik bir yere girdide çıkamadımı, Yen idikilen fidelerin dibinimi kazıyor. Sonra ekmek yemiyor.kek çörek kuruyemiş gibi şeylerle karnını doyuruyor. İsmine gelince Torunun biri Minnoş diyor. Bir diğeri Kömür diyor.Bir diğeride karakız diyor.Kendi isteğinide öğrenemedik. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2017
|
en alttakinin türü nedir. Hepsi çok güze bu arada |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-06-2006
|
bende Gilaburu yetiştimek istiyorum çok güzelmiş |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-10-2017
|
çok hoş bahçeniz var. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl Tüccarlara kızıp bahçede yetişen bütün meyve ve sebzeleri kurutup toz haline getirmişdim.Bu yıl bu işi birazda ilerletip 45 çeşit meyve ve sebze tozu yaptım. Ispanağı sevmiyen torunlar ıspanak yediğini bilmeden çorbaya kaşşık sallıyorlar. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Bu kurutma ve toz haline getirme işini nasıl yapıyorsunuz, biraz açıklayıcı bilgi verebilir misiniz? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-07-2017
|
Ben de merak ediyorum ve sonra bu tozları nasıl tüketiyorsunuz? Mesela yeşil fasulye, karnabahar vb ? |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu tozlarıkarşım olarak genelde sebze yemeklerini beğenmiyen (örneğin benim torunun biri fasulye ve soganı sevmiyor.Normalde yemiyor.Ancak annesi tozları çorbasına katıyor fakında olmadan o bitkilerden alması gereken vitaminleri almış oluyor.) insanlariin yiyeçeklerine çeşni olarak karıştırılıyor.bilhassa sebzeler karışım olarak yemeklere.Meyveler pastalara keklere v.s. dogal karışım olarak kullanılıyor.Bu arada şekerdende uzak duruluyor. Kurutma düzeni. |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn Dutlubahçe. Meyve ve sebzeleri (Olgunlaşan)yıkadıktan sonra Doğrayıp güneşde kurutuyorum (Ayrıca kurutma makınasındada olur.) Öğütme makınasında öğütüyorum.Eledikten sonra kullanıma hazır oluyor. Örneğin; |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|