![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Pencere önünde çilek güzel bi fikir bende denesem mi???? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=hanndan;1103836]Pencere önünde çilek güzel bi fikir bende denesem mi????[/QUOTE Sn hanndan, Teşekkür ederim,İlk zamanlar bende olurmu olmazmı diye teretdüt içindeidim.Netiçede beklediğimden ve umduğumdan iyi netiçe verdi.Şu andada ikinçi çiçeklerini açtı. Denemekte fayda var derim.Olmazsa bahçede toprakla buluşturulur. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Sn hk50 Bahçeye gidilmedimi.Köydeki bahçenin fotoğraflarını ne zaman göreçeğiz ? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sayın hk50, bahçenize dönmediniz mi henüz? Halen İstanbul'da mısınız? O tatlı mı tatlı Nehir'den (torununuzdan) ayrılmak zor geldi belki de Ama bahçeniz de sizi bekliyor, bizler de merak ediyoruz.![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür eder saygılar sunarım. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hk50, sizi merak edince sayfanıza bir bakayım dedim. Ve gördüm ki çok şükür 29.03 tarihi itibari ile bahçeye dönmüşsünüz. Sevindim!.. Tabi ki bahçe işleri şimdi yoğun, çok çalışmak gerek haklısınız. Ama yine de o zamandan beri nerelerdesiniz, ne yaparsınız?.. Bize de bir haber etseniz. Kolay gelsin, görüşürüz inşallah... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim.eksik olmayın. Evet doğrudur.Bahçeye döndük ama bahçe büyük olup çeşitte çok olunca ne yapaçağını şaşırıyorsun.Bu vesile ile bazı faaliyetleri ihmal ediyorsun.Ancak sizler gibi dostlarıda unutamıyorsun. Yakın bir zamanda sanal dostlukların devamı için buluşmak dileği ile. Saygı sevgi ve hürmetler. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın hk50 merhaba; nihayet geldiniz, hoşgeldiniz. Evet bundan sonra bahçe fotoğrafları ile devam inşallah... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın hk50 maşallah yine gül hatmileriniz büyümüşler. Geçen sene tohumdan yetiştirdiğim üzerinde tomurcuğu var fakat bu sene tohumdan yetiştirdiklerim hâlâ minicik fide halindeler. Ne zaman büyüyecekler de çiçek açacak onlar? |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yıl tohumdan yetiştirdiklerin bu yıl için çiçek açmazlar Önümüzdeki yıl çiçek beklenir.Saygılar. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|