![]() |
|
![]() |
#845 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Sapları iyice kurumadan mı söküyorsunuz? Kışın dayanmaz, çürür derler bizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sablarını hanım belirli bir yerden kesiyor.Bağlayıp asıyor.Bir yıl dayanıyor.Sizin bölgenin sarımsağı ile bizimki çok farklı.O bölge sarımsağı sıcak iklim sarımsağı olduğundan çabuk çürüyor. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
PÖ güzel espiriydi .... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Fotoğrafı ilk gördüm saniye evet çok kötü oluyor ama sonra alışıyorum ![]() Yok ben takılıyorum önemli değil gözümüz gönlümüz açılıyor.Afiyet bal şeker olsun efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
HK50 854 te 2. papatyalar nedir öyle??? Maşallah süperler... Sonra testiler harika. Ben de şu aralar öyle testilere o 2. papatya gibi çiçekler ekmeyi düşünüyorum. İnanın çok hoşuma gittiler. Maşallah hepsine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Hm ayrıca yine 854 te 3. fotoğraftaki su balıkları attığınız su mu? Gerçekten harika görünüyor... Peki o suyu aynı açıdan biraz daha geniş açı görüntüleyebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Birinci fotoğraf Balıkları attığımız kuyu,İkinci fotoğraf Su altı bitkilerinin oldugu havuz.Farklı dırlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Ağaç Dostu
|
Bir zamanlar Fi tarihimi desem. Buzdolabı icat edilmeden önce mi desem? Bunların içine kaynaktan su doldurulur.(O zamanlar su para ile satılmazdı Her mahalede bir çeşmenin olduğu çağda) pencerenin önüne konurdu.Rüzgarın sürkülasyonundan su sogusun diye. Kilerlerin demirbaşları idiler (Ressamlarça dışları boyanmıya başlanmadan önce) Düzenleyen hk50 : 20-07-2012 saat 23:07 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
|
gerçekten güzel bahçeniz var bu arada sizin çiçek ektiğiniz o küpleri bahçemizde elektirk olmadığı için biz hala kulanıyoruz =) buzdolabı vazifesini görüyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sn macuroğlu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Ağaç Dostu