![]() |
|
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
|
Bir tabir var.Herkes bilir ama (Nereden biliyorsa) yinede söyleyim.Bal yiyen baldan usanır.Bende bahçede çalışdım yoruldum.Bahçeden çıkıp kahvehaneye giderken yolda bahçe komşum T.Kılıbık partisi genel başkanına (Eski,yenisi henüz seçilmemiş) rastladım.Hakiki organik Milli taşıyıçı Makam araçı ile (Zırhlı mersedes makam araçı vardıda binmedimi?) Parti üyelerini ziyarete giderken rastladım.Objektiflerimize değil,fotoğraf makınamıza bu pozu verdi. Daldan yaprakdan ağaçtan çiçek ve gülden bir az uzaklaşdırdımsa.sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin olgunlaşıp yeneçek ilk ürünü Kayısı Çağlası Badem çağlası olurken Çilek yetişiyor.Çilek toplanırken can eriği. Henüz bitmeden Kiraz olgunlaşıyor.Dut Yazlık elma derken Kasım ayına kadar bahçede meyve ve sebze bitmiyor. Şükürler olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Maşallah salata malzemesi hazır :=)) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sn.s.serdar Domates,biber,salatalık, ların bogazı dolana kadar yağmurlama ile sularım.Sonra Damlama ile devam ederim.Patetes yağmurlama ile,Fasulye çiçek açana kadar yağmurlama sonra küçük sprinklerle sularım. Düzenleyen hk50 : 09-06-2012 saat 21:09 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|