![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Çok güzel görünüyor. Komşuda pişer bize de düşer. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Şaka gibi resimler. Ne kadar şanslısınız. Çok teşekkürler bu güzellikleri paylaştığınız için. Torununuzun da gözlerinden öperim. Balıkların başına tünemiş çok şirin. Allah kolaylık versin ne kadar çok meyva çeşidiniz varmış Maaşallah. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2009
|
Bahçenin karşısı da tablo gibi,insan böyle bir manzara karşısında ne yaşlanır ne hastalanır,baktıkça keyfine keyif katar.Keyfiniz ve sağlığınız yerinde olsun,ömrünüz uzun olsun..... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok Teşekkür ederim iyi dileklerine Sn Hatice Tarhan. Gerçekleri söylemek gerekirse Giden sene gelen seneyi aratıyor.Ama yinede dört duvar arasında kalmakdan iyi.Hayattan zevk alıyorsun. Yine beklerim.Sağolun. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Kardan zarar görenler beni affetsinler lütfen. Şahane manzaralar, ayvanın üzerine çok iyi geldi, hele Demirkazık slüetı. Balık sizin olsun, tutmadığım balığı pek yemem, herkes de şaşar bu aklıma ))Teşekkürler, sağlıcakla kalın, torunlarınız ile birlikte cümleten ALLAH' a emanet olun inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn mrduran Karın çok olması demek Bu bahçenin yeraltı suyunun çok olaçağı anlamına gelir.Meyve ağaçlarımızın bol meyve vereçeğinin müjdeçisidir. Ama yakaçağı kömürü sınırlı olanlara Allah Yardım etsin. İyi dileklerine Teşekkür eder sayğılar sunarım. Düzenleyen hk50 : 22-02-2012 saat 15:15 Neden: düzeltme |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2008
|
Hakikaten sizin oralara kar güzel yağmış. İstanbul'da bizler de bu sene karın keyfini çıkarttık. Benim oturduğum yerde Validebağ koruluğu isminde bir yer var. Özellikle kar yağdığında çok keyifli bir yer oluyor. Validebağ koruluğu içinde bir öğretmen evi, bir de izci kampı ve tesisleri bulunuyor. İstanbul'a geldiğinizde bekleriz. Selamlar |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn Remzi Sarıoğlu,Hoş geldiniz Bahçemize. Yeterinçe kara doyum oldu.Ama karşılığı suyun bol olaçağı ve tarımsal sulamada yeraltı sularında sıkıntı çekilmiyeçeğidir.Çünkü çoğu sondaj kuyuları Artezyen yapmıya başladı. Kar sahil insanları için eğlençe duygusallık romantik v.s dir ama bizler için her zamanki gibi tabii olaydır. İstanbula geldiğimde zatihalinizi rahatsız edeçeğimden emin olabilirsiniz. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2008
|
Alıntı:
Rahatsızlık ne demek memnun oluruz. Güzel resimlerinizi merakla izlemeye devam ediyoruz. Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bahçede gezerken karşı dağ manzaraları karşı ovaları seyrederken Hepimizde birazçık varya şiir yazmak, ilham gelip şair olmak.İşte böyle bir günde. Çoçukluk, gençlik.olgunluk velhasıl uzunca dediğimiz yıllar saniyeler içerisinde gözümüzün önünden geçerken,Bir şeyler mırıldanınırız. Ayrılık. Gidiyorsan,beni burda bırakma. Ya kurt yer,sevdiğim,belki el alır. Uydurup atarlar yalan iftira. Ya tutar sevdiğim.belki iz kalır. Perdeler çekip içerde kalsamda, Kapıma çifte anahtarlar vursamda, Geleçeksin diye köprü kursamda Ya yıkar sevdiğim.belki sel alır. Hikmet Soylu neye yarar tek ölmek? Ha Cennetde ha cehennemde gülmek Geçsem sırat köprüsünü ilmek ilmek. Ya uçar sevdiçeğim,belki yel alır. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Meyvenin kıymetli olması kendi bahçemizin ürünü olmasıdır.Değilse ayrıca bir özelliği yoktur. Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2012
|
Bu harika paylaşım, eminim çoğumuzun içindeki doğa sevgisini ortaya çıkarması açısından başarılı olmuştur. Emeği geçen tüm bitki dostlarına teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn kayısıkentli Ziyaretinize teşekkür eder.Gene bekleriz.Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Sayın hk50; Bahçenizde elma çeşidi çok sanırım, kısmetse biz de 5 çeşit elma dikeceğiz. Tüplü ve üzeri meyveli almayı planlıyoruz. 248. mesajdaki fıkrada halaya çok güldük. ![]() ![]() Çevre manzaraları muhteşem. Çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz. Allah, bu güzelliklerin tadını çıkarmak, sağlık ve mutlulukla yaşamak nasip etsin dilerim. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim bahçede onaltı çeşit elma var.Türkiye genelinde ise bildiğim otuz altı çeşittir. Elma fidanı alırken mutlaka güvenilir fidancı olması lazım.Değilse netiçeyi en az üç yılda öğreniyorsun.İstediğinin olup olmadığını.Aksi oluncada moralin bozuluyor. Şu anda benim değişeçek 30 ağaçım var.Kaç yıldır uğraştığım boşa gitti. Fıkra gerçektir.Yeri ve zamanı gelinçe Halanın mahsumhane çıkışlarını yazmaya devam edeçeğim.Merhumun anısına. Bilği olsun diye.Aşağıdaki elma Tam bodur Grant Smittir. Elma çeşidinde bulamadığınız olursa yardımcı olurum. Ailenize Saygı ve hürmetler. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaşlı Dursun amca Kahvehaneden hızla çıkıp evine gelmiş.Kapı zili çalınça hanımı Fadime bağırmış.Kim o ? Dursun amca "Kız fadime zengin olduk zengin" demiş. Fadime içerden tekrar bağırmış."Ne diyorsun Dursun anlamıyorum"Demiş Dursun amca,avazı çıktığı kadar bağırarak,"Zengin olduk kız Fadime diyorum" "Ne oldu ula Dursunum.Milli piyangodan en büyük ikramiyeyimi kazandık? "Yok Fadimem yok. İddiaa ,Spor totodan onüç artı birimi tutturdun? "Yok Fadimem yok.Kazıda ,tarihi eserde bulmadım.Şimdi sıkı dur anlatıyorum. Evet dinliyorum. Fadimem varya sen bir oğlan çoçuğu doğuraçaksın.Adınıda Temel koyaçağız. =Ee sonra. Onu gidip Nufus Müdürlüğüne Benim Fadime on tane Temel doğurdu diye kayıt ettireçeğim. Sonra Nufus hüvüyet cüzdanlarını alıp ,Kendi çoçuklarının ismini söylemiyen Trabzon belediye Başkanımıza gidip.Diyeçeğimki.Al sana on tane Temel.ver benim on adet reşat altınımı.Altınları kuyumcuda bozdurup paraya cevirdimmi? Yahu Dursunum.Başkanın bu işlerle ne ilğisi var? Kız Fadimem Az önce Kahvehanede Karadeniz TV haberlerinde dedilerki 2011 yılında hiç kimse çoçuğuna Temel ve Fadime ismi koymamış.2012 yılında çoçuğuna Temel ve Fadime ismi koyanlara Belediye başkanı Reşat altını vereçek.Başkanda doğruladı.Anladınmı? Fadimenin yanakları al al olur."Öyleise Dursunum gel beraber çoçuk yapalım"derken Dursun amcanın Dizlerinin bağı çözülür.Kapının önüne yıkılıp kalır.sadece ağzından. Nasiiiii duyulur. Bir hafta önce ziyaret için gittiğim Fatsada dinlediğim TV haberlerine dayanarak benim Fatsada Ordu da ve Karadeniz bölgesindeki dostlarıma Elma diyarından Saygılar,sevgiler |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|