![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |||||||||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Ayrıntılı yanıtınız için teşekkür ederim, uygulamalarınızdan örnek alıyor, "Aaa.. ben niye düşünemedim ki?.." diye notlar tutuyorum unutmamak adına.. )Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
Biz bütün güllerimizi epeyce derin budadık, köklerine bolca gübre yayıp havalandırma penceresi açtığım pet şişelerle ilkel sera ortamı yaratmaya çalıştım, inşallah donmazlar.Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir miktarda daha ucuz olan Yaşar holding’in Biofarm organik gübresini kullanıyorum. Ama Lawncareİn yerini tutması oalanaklı değil. Son biri yıldır da ilave olarak Türkiye Kömür İşletmeleri G.M.’nün ürettiği Hümik asit olan hümas takviyesi yapıyorum. Tabaka halinde yanmış koyun gübresi ve bir miktar toprak eklemek iyi sonuç veriyor. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca hayvan gübresi ile yastıklama yapmak bahçede solucan ve dana burnu popülasyonuna destek sağlıyor. Ve ben nedense bu iki türden de aşırı derecede iğrenti duyuyorum. ![]() Mutlaka çimleniyor olmalılar. Ancak ciçek tohumlarını bu şekilde boş bırakmıyorum. Eğer müsade ederseniz her yeri aşırı bir şekilde işgal ediyorlar. Bu nedenle ilkbaharda da çiçek bantlarında en az iki defa herbisit uygulaması ve 15 gün sonrası belleme yaptığımdan iradem dışı çoğalmaya müsade etmiyorum. Ancak hüsnu yusuflar zaten kökden yayılma ile aşırı bir çekilde çoğalıp bulundukları ortmda istilacı davranış sergiliyorlar. İlk baharda bu durumda olanları köklerinde sökerek dengede tutmaya gayret ediyorum. Alıntı:
Soru ve meraklarınızı bilgim ve tecrübelerim doğrultusunda yanıtlamaya çalıştım. Umarım bir parça da olsa yardımcı olabilmişimdir. Bende size, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve saplıklı bir kış mevsimi geçirmenizi diliyorum. Saygılarımla. |
|||||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|