![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
O Tagetes tohumlari ekeceksin sonra cikacaklar umarim cuce olan cesittirler ve fazla sikisik olanlari topraktan kökleri ile sök parcalayarak bir Plastik (demir demiyorum) varile doldur, 3 gün Kadar ara ara karistirarak kapagi kapali günes Alan yerde cürümesini bekle, sonra 1e 10 sulandirarak bitkilerine (özellikle yaprak biti olan) nemedot oldugundan emin oldugun sera topraklarina ver. Faydasi bayagi cok. Unutma ki derris Pyrethrum un ana maddesi de bitkiseldir. http://archive.lib.msu.edu/DMC/Ag.%2...e/PDF/e164.pdf |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemden birkaç enstantene. -Kiraz kardeşimden alınan maviş bu yıl iyice coşacak havasını veriyor. ![]() -Amaryllis yaklaşık 20 günden bu yana dilini biraz çıkarıp sanıyorum havanın ısınmasını bekliyor. ![]() -Çok sevdiğim ortancaların çelikleri bir yıldan bu yana ancak tutunabildiler. ![]() -Su deposu(4 tonluk) ve bahçe sulama sistemim. Ağaçlara, sebzelere ve çimlere ayrı hat ve programlar ile otomatik sulamayı sağlayabiliyorum. Fotoğraf için kapakları açıldı. ![]() -Ve bu yıl iyice coşmuş olan mor salkım ağacım. ![]() Düzenleyen OSMAN45 : 09-10-2015 saat 21:45 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Birkaç foto daha. -Clematis, hanımeli ablasının gölgesinden kısa zamanda üstüne çıkarak birlikte bize güzelliklerini sergilerler umarım. ![]() -Acer palmatum yeni yeni uyanıyor. ![]() -Komşumun ateş çalısı bahçesinin iki cephesini sarıp bize de güzel görüntüsünü sergiliyor. ![]() Düzenleyen OSMAN45 : 09-10-2015 saat 21:47 Neden: c |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|