![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Devam
- Ustaya bahçe malzemelerini koyacağım bir kulube yap dedim. Adam zevkliymiş ![]() ![]() - Küçük Trabzon hurma ağacım bu yıl sadece üç tane verdi. Orhan Veli nin kiraz ağacı gibi. ![]() - Sayın drhegeli nin toplantıda verdiği ağacı henüz toprakla buluşturamadım. Kendisine teşekkür ederim. ![]() - Güllerin ilk açtıklarındaki güzellikleri doyumsuz. ![]() - Bu mazı bıraksam tüm bahçeyi kaplayacak. ![]() Düzenleyen OSMAN45 : 09-10-2015 saat 23:06 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer çok ısrar ederseniz oraya iki yatak atıp düzenletirim,içinde iki dolabı bile var Nasrettin hocanın türbesi gibi, pencereleri çift camlı ama çatı ile yan duvarlar arasında 5 santim havalandırma açıklığı var![]() Ancak siz yeterki gelmek isteyin, size onun yanındaki evin birçok odasından bir veya ikisini de hazırlayabilirim. Mart ayında gelirsenizde biz Lilium ile budama ve birkaç aşı yaparken, sındırgılı da dosdos katilliğine benim bahçemde de devam eder ![]() Hatta lilium un torunu o sırada kırkını çıkarmış olursa benim torunumla çimlerde yuvarlanırlar ![]() Her şey gönlünüzce olsun. Düzenleyen OSMAN45 : 19-11-2013 saat 17:20 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir keresinde iki keçinin ağırında yatmıştım sabahı iki keçi mefta ![]() Sındırgılı hala düşünürmü bilemiyorum. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|