![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Adil bey Selamlar, Bu evin üstü beton sanırım, topraksız tarım serası için birebir, negüzel boş ve düzgün bir alan. Bu nedenle topraksız tarım konularına da bir göz atsanız fena olmaz. Bu arada çok iyi bağlama çaldığınızı da duydum, doğrumudur ? Şahin abiye de selamlar&sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
Geçen yaz bize uğramıştınız sizi çok iyi hatırladım.Muhabbetimiz olmuştu.Ben bahçede çalışırken Ağbeyimle gelmiştiniz. Sevgili hemşerim topraksız tarımı internette araştırmıştım fakat ben toprağı elimle hissetmeden ürettiğim hiç bir şey e ısınamıyorum.Topraksız tarımda çok iyi işler başaranlar var. Ben bu işin ticari yönünü en son planda düşündüğüm için pek cazip gelmedi doğrusu. Görüş ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hemşehrim. Yıllarca müzisyenlik yaptım.Düğünlerde,açılışlarda,bölge tv sinde, toplantılarda,açık alanlarda 20-25 yıl çaldım.Sizin beldenizde Naci adında bir arkadaşla çok düğünlerde bulunduk.O Üniversitede memurluk kazanınca bırakmak zorunda kaldı. Hala daha 2 tane saz ım duruyor.Biri elektro biri düz saz.Şimdi hobi olarak devam ediyorum.Vakit buldukça onlarla arkadaşlıklarım hala daha ilk günkü gibi devam ediyor. İnsanın ruhunu dinlendirebilmesi için böyle meziyetleri olması güzel bişey.Ayrıca serbest yağlı boya tual çalışmalarım ve sergilerim oldu.Bu çalışmalarımda da maddi yönden kazanımlarım oldu.3-4 yıl ara vermiştim tekrar başlamayı düşünüyorum.Trabzonda bu işle uğraşan bir arkadaşın atölyesi var .Liseden arkadaşım ın Müzik aletleri sattığı ve müzik eğitimi verdiği bir mağzası var orada tanıştık bu arkadaşla.Beni atölyesine çağırdı.Birgün onuda ziyarete gideceğim.Bir çayını içmek için. Umarım tekrar ziyaretimize gelirsiniz ve bir saz muhabbeti yaşarız. ![]() Bir çayımızı içersiniz. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin oralarda olmanız benim için büyük şans...iyiki varsınız...güzel şeyler yapacağız ileride... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evimiz ve çevresi-2 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Penceremden bakış. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Yağmurlu bir gün. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yağmurlu ve güneşli bir gün. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2011
|
Merhaba. Gerek cicek, gerek manzara, gerek bortu bocek olsun resimlerde Karadenizi yasadim. Sayenizde gozum gonlum acildi. Calismalarinizin devamini dort gozle bekliyorum. Sayfaniz ve bahceniz hayirli olsun. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ziyaretiniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Paylaşımlarımız devam edecek İnşallah. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sn adil çiçeklerinizle böcekleriniz ve doğayla iç içe olmanız ne güzel. Çektiginiz resimler harika. Yine çökmüş karadenizimin ormanına sisler ne güzel manzara. şimdi oralarda olmak vardıya. Ara sıra da olsa resimleyip gönderin memleketten manzaralar görmek güzel oluyor. Ellerinize yüreğinize sağlık. Birde şu çiçeğinizi merak ettim ismi nedir yeşil pembe olan. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğraflar konusunda ki memnuniyetiniz için teşekkürler.Kendi bulunduğum bölgeye ait fotoğraflar gönderirim İnşallah. Çiçek konusuna gelince.İsmini bilmiyorum.Bir yerde görmüş ve almıştım.Üzerinde 4-5 çiçek sapı çıkıyor ve papatya büyüklüğünde alev kırmızısı renginde top halinde çiçekler açıyor.Arşizde varsa fotoğrafını yayınlarım.Soğuğa dayanıklı güzel bir çiçek. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Adil dogayla iç içe olmak kadar güzel birşey varmıdır frenk üzümleri çok güzel görünüyor feslegenlerin kokusu buraya kadar geldi ellerinize saglık sevgiler |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğayı bende çok seviyorum.Yaptığın emeğin karşılığını görmekte insana ayrı bir keyif veriyor.Diktiğim frenk üzümlerinin yanına gitmek onların meyvelerini seyretmek bile insanı fazlasıyla memnun ediyor. Dün Altın çileklerin yabancı otlarını temizledim 60 cm yüksekliğe eriştiler.Sırıklara bağladım. Fesleğenleri Kaptanzst Abim verdi.Kendisi kardeşimdir.O bu konuda benden daha iyi ve bana desteğini esirgemiyor . ![]() Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Adil bey nasılda güzeller. resimler harika anladığım kadarıyla doğayı fazlasıyla seviyorsunuz. insanın ömrü uzar oralarda. Çiçekler pasta süsü gibi renkleri çok güzel. paylaşımınız için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O yavruları bakınca yuvalarında göremiyordum.Fotoğraf makinesini uygun pozisyonda tutup çok az zum yaptım.Flaş seviyesini düşürdüm ve onları bilgisayarımda görebilme imkanına kavuştum. ![]() Doğayı çok seviyorum.Emekli olunca dahada sevmeye ve ilgilenme fırsatı buldum. Yüce Allah herşeyi okadar kusursuz ve güzel yaratmışki dikkatli bakınca insan bu güzelliklerin ve şaheserlerin farkını ve lezzetini anlıyor. Doğayla bir gün bir ömre bedel gibi bir şey. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Adil,esas cennette olan sizlersiniz,vallahi o yaban çileklerinizi, yavru kuşlarınızı beyaz zambağınızın sıhhatini kıskandım. Çok güzel fotoğraflar çekmişsin hemşerim.Yakın plan olarak çok başarılı ,çileklerin tüyleri ve ışık alan kısımları bir harika. 3. sahifedeki kuş yuvasını da çok beğendim.Ama çileklerin fotoğraf yarışmasında bir ödül alabilir cinsten.Makinenin markasını merak ettim... Sevgiler saygılar..Sana ve Güzel Trabzon a...bbb.. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğal ortamda olduğumuz için böyle şeylerle iç içeyiz.Şu an 400 Yataklı araştırma hastahanesi yapıldı mahallemize.İnşallah bu günleri aramayız.Mantar gibi evler binalar başlar artık.Bunun korkusunu yaşıyoruz.Zaten Büyükşehir olma ihtimali çok yüksek.Üzülelimmi sevinelimmi kararsız kaldık. Makinem ORA DSC 5550 bes altı yıl oldu alalı.Fotoğraf kalitesinde profosyonellerle yarışacak kadar başarılı.Makro çekimleri ve renk ayarları tam istediğim gibi.550 ytl değerinde bir makine.1500 tl lik makineye meydan okuyor.Lens ve yazılım farkı olsa gerek. Trabzonumuz son 6-7 yılda hızlı bir değişim yaşadı.Bu gelişmeler bizi mutlu ediyor.Yaşanılır temiz ve güvenilir Marka bir şehir olma yolunda hayli yol aldı. Fotoğraflarımın ödül almasından daha önemli olanı sizlerin beğenisidir. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğendiğiniz için mutlu oldum.Çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Sn Adil hoşgeldiniz. Çiçekleriniz ve çevreniz çok güzel güle güle oturun.Çiçekler tek tek çok güzel ama birde bahçenizin genel fotoğraflarını daha fazla görmek isterdim.Yayınlarsanız sevinirim.Bahçenizde huzurlu günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ziyaretiniz , güzel dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Bu söylediklerinizi dikkate alacağım Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
düzenleme-1 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
kaktüs. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
çiçeklerim. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
gül-324 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
gül-341 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Adil. çalışmalar bahçe düzenlemesi hızlanmış gibi kolay gelsin. Bu çalışmaların sonunda inşallah dahada güzel olur herşey. Güller harika güzel bahçenizde sağlık mutluluk içinde yaşayın. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Bahar. Şu an yoğun olduğum için pek siteye giremiyorum.Ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Siz değerli dostlarımızla yapmış olduğumuz paylaşımlar devam edecek. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Adil arkadaş,nacizane önerim,set duvarlarını evin rengine boyarsanız,bütün yeşil bitkilerinizle harika bir görüntü verecektir.Eklediğiniz resimlerden zevkli bir arkadaş olduğunuzu tahmin ediyorum. O duvarlara iki fırça at. Bir dahaki resimleri öyle görelim ))Güllerin renkleri çok güzel,Kaktüs bile yetiştirmişsin. Vallahi bravo diyorum size, bu kadar çay işinin arasında........Selamlar ve sevgiler......bbb.... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Berrinb. Düşüncelerimi okuyorsunuz. ) Tebrik ederim.Duvarların üzerine ikinci bir set yapmaya çalışıyorum.Onlarda bitsin evin rengine boyatacağım.Ve o setin üzerine bir hobi serası yapacağım.Önünde bir oturma yeri yapmayıda düşünüyorum Allah nasip ederse.Şu sıralar gurbetçilerimizle ilgilenmekten pek fırsatım olmuyor.Yapacağım tüm çalışmalarımı siz değerli dostlarımla paylaşacağım inşallah.Aslında bir menekşem var onu sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben çok sevdim çiçeklerinin yapraklarının büyüklüğü ve rengi fevkalade güzel. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|