View Single Post
Eski 23-06-2011, 18:57   #81
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Adil,esas cennette olan sizlersiniz,vallahi o yaban çileklerinizi, yavru kuşlarınızı beyaz zambağınızın sıhhatini kıskandım. Çok güzel fotoğraflar çekmişsin hemşerim.Yakın plan olarak çok başarılı ,çileklerin tüyleri ve ışık alan kısımları bir harika. 3. sahifedeki kuş yuvasını da çok beğendim.Ama çileklerin fotoğraf yarışmasında bir ödül alabilir cinsten.Makinenin markasını merak ettim... Sevgiler saygılar..Sana ve Güzel Trabzon a...bbb..
Sayın berrinb.
Doğal ortamda olduğumuz için böyle şeylerle iç içeyiz.Şu an 400 Yataklı araştırma hastahanesi yapıldı mahallemize.İnşallah bu günleri aramayız.Mantar gibi evler binalar başlar artık.Bunun korkusunu yaşıyoruz.Zaten Büyükşehir olma ihtimali çok yüksek.Üzülelimmi sevinelimmi kararsız kaldık.
Makinem ORA DSC 5550 bes altı yıl oldu alalı.Fotoğraf kalitesinde profosyonellerle yarışacak kadar başarılı.Makro çekimleri ve renk ayarları tam istediğim gibi.550 ytl değerinde bir makine.1500 tl lik makineye meydan okuyor.Lens ve yazılım farkı olsa gerek.
Trabzonumuz son 6-7 yılda hızlı bir değişim yaşadı.Bu gelişmeler bizi mutlu ediyor.Yaşanılır temiz ve güvenilir Marka bir şehir olma yolunda hayli yol aldı.
Fotoğraflarımın ödül almasından daha önemli olanı sizlerin beğenisidir.
Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön