![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
öncelikle teşekkür ederim, ilk yılın verdiği acemilik inşallah bu sene daha iyi olur. Kızımda toprakla bitkilerle büyüyor inşallah ileride doğayı seven ve doğa için çalışan biri olur. Kar Ankaraya çok yakışıyor, sokak direğinin ışığında gökyüzünden süzüle süzüle dökülen karlar yerde pırıl pırıl...........bu manzarayı seyretmek cok büyük keyf veriyor.Gönül bahçemiz solamasın inşallah ![]() Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
hoşgeldiniz bahçeme,çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
....''Kızımda toprakla bitkilerle büyüyor inşallah ileride doğayı seven ve doğa için çalışan biri olur''.... Merhaba efendim, Olacak ALLAH' ın izni ile inşallah. Baksanıza nasıl kendinden geçmiş, kar-buz-su-çamur... kabullenmiş tabiatın her türlüsünü, nimet sayarak. Bahar çalışmalarınızda şimdiden kolaylıklar dilerim. Maşallah, cümleten sağlıcakla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mrduran, çok teşekkür ederim, kabullendi doğa sefasınıda - cefasınıda, sonuçta yine güzellikler sunarak. Cemrelerin düşmesi ile hava ısınır bahar hazırlıgına başlarım derken bu hafta büyük süprizler yaptı doğa bize.2 gündür tipi mahsur bıraktı bizi.Hiç şahit olmadığım durumlar resimlerde net belli olmuyor ama kimi yerde toprak görünürken kimi yerde 1 metreye yakın kar kümeleri var.İnşallah baharda uyanır ağaçlarımız... ![]() Sayfamda ne kadar çok doğa olaylarından bahsediyorum dimi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Ah canım manzara çok güzel eline sağlık. Bu sene herkes kardan nasibini aldı doya doya yaşadı. Artık bahar gelsin diyoruz. Yarışın favorilerindensin haberin ola yaza iyi hazırlan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Evet bu sene herkes nasiplendi soğuklardan kardan.Dünya küsüyo bize donuyo ![]() Öylemii yarışmı var ben girmeyeli neler oldu... Sizlerin yanında benım lafım olurmu hiç. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Aman kardeşim ne yarış ne yarş kıran kırana sen Yücel'in bahçesini bir dolanda yarışa nasıl hazırlanıyor gör. Bizi yanlız bırakma... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama sizler gibi üstatların yanında çömez kalırım ben ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Ne kadar özlemişiz ilkbaharı.Hepimizin dileği bir sanırım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Evet Adil Bey çok özledim,hayırla gelsin baharlar inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetişen jakaranda, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Tohum takastan gelen ağaç hatmi, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Tohumunu bi bahçeden aldığım japon ayvası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Handan hanım sayfanızda ilkbaharı iyice hissetmeye başladım.Çiçekleriniz bitkileriniz hele çiğdemin o güzel renklerini çok beğendim.Toprak uyanıyor ve bizlere gülümsemeye başlıyor artık. Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Fusun Hanım,bu resimleri yenı çektim bunlarada bakın yapalım resimlerini... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiğdemlerde doğal yetişiyor bahcede,mor olanlarsa binbir özen gösterdiğim çiğdemler ![]() Nilüfer çiçeği gibi dimi ama ,,,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım,gönderdiğiniz çelik yeşillendi hatta çiçeği geliyor.Sanırım bu kelebek çalısı,açmasını bekleyemedım ama rengini merak ettim,,,,ne renk bu guzellik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Adil bey,çok özledik baharı uzun süre kardan dolayı toprağı görememiştik.2-3 gündür kar eriyor toprak göründü çok şükür. Toprağın görünmesi ile doğa ne kadar vefalı olduğunu gösteriyor.Geçen sene kötü oldu ama yinede dikelim dediğimiz nergiz sümbül lale soğanları yeşillenmiş.Memleketten getirdiğimiz dağ sümbülleri yeşermiş. ![]() Bahçede kendiliğinden çıkan çiğdemler ısıttı içimizi. Doğa dengesini bi şekilde buluyor... Sevgiler Selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Kamkatında kırmızı örümcek olabilir. Bir büyüteç yardımıyla veya dallarına su püskürterek ağları ve örümcekleri görebilirsin. Veya başka bir zararlı olabilir. Zararlının ne olduğunu belirledikten sonra icabına bakmakta yarar var. hanndancım hani beyaz balon çiçeği ile ilgili yazışmıştık ya, aşağıda görüldüğü üzere dipten sürmeye başlamış. Bir sorun yok, çiçeklenmesini bekleyeceğiz ![]() ![]() Not: Feriha ile ikiniz merak ediyordunuz. Siz kurcalamayın diye ben kendimi feda edip kurcaladım. Toprağı biraz kaldırıp baktım, sürgünler daha toprağın altındalar. Bizimki neden görünmüyor diye elleşmeyin, tamam mı ![]() İkinci Not: Sana aman dışarı at dediğim delosperma bende perişan bir halde. Umarım seninki daha iyi durumdadır. Dipten sürecek mi bilemiyorum. Seni yanılttığım için kusura bakma. Neyse birisinin yedeğinde varmış, artık bir güzellik yapar da bize verir mi bilmem ![]() Düzenleyen nevsune : 21-03-2012 saat 13:18 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-07-2011
|
Maşallah çok güzeller . Ellerinize emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili handan,hatırladım kelebek çalısı tomurcuk bile vermiş siz onu bahçeye alın, Ellerine sağlık, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Fusun hanım,hepsinide yapalım ![]() öğreniyorum sayanizde,çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Tomurcuk açtı, Bu mevsimde gülü görmek gülümsetiyor içimi ![]() Bu gül saksıda almıştım bayhausdan bahceye diksem kışa dayanırmı acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Gecen sene çelik alarak büyüttüğüm gardenya bir senedir büyüme çabası içerisinde,,,ufacık boyu ile bi de çiçek açacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım,mor sanırım rengi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Sevgile Nevsune Hanım, balon çiçeğinin durumuna sevındım,benım balon çiçeğimede bakayım bugun.Delosperma sağlıklı bende olan.Ordan surgun alır çoğaltırız.Donlar gecsin bahceye alalım dimi,saksıda şimdi. Havalar ısınsın görüşelim yine........ Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|