View Single Post
Eski 15-12-2011, 12:15   #831
hanndan
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Handanncığım; çoktandır bahçeleri gezemiyorum..bahçenize girdiğimde şaşırdım...cinyalarınız harika olmuşlar) Bahçede ne kadar büyükmüş ,ne mutlu size istediğiniz her türü yapabilirsiniz...Bence kasımpatlarını bir kış köşesi olarak dikiniz...Çünkü yazın yeşillik olarak görüntü veriyorlar..Süs ve susak kabaklarına bayıldım....Saksı çiçekleri de çok sıhhatli ve güzeller...Sevgili yavrunuzu tohum etiketlerken görünce çocukluğum aklıma geldi...Aynen öyle tohumları zarfa koyup isimlendirirdim.bende)) Ne iyi alıştırıyorsunuz...harika bir uğraşı olacak ileride ....Kırağı yağmış kasımpatı ve kuru yaprak resimleri de mükemmeldiler...Profesyoneller gibi fotoğraflamışsınız...teşekkürler....selam ve sevgiler size)
Sevgili berrin hanım,
Kasımpatıları dediğiniz gibi bir araya toplamayı bende kopya çekerek(cemo ablacımdan ) planlıyordum ki sizdende böyle bir fikir gelmesi iyice tastikledi planımı.
Süs kabaklarını kurutmayı başaramadım,kırağı düşünce topladık acaba olgunluğa erişmemişlermiydi ki
Kızımda cok mutluydu benım ıcın yardım, kızım için faaliyetti.Demekki kızımda sizin gibi ilerki yıllarda doğa aşığı olacak.
Ben teşekkür ederim sevgiler...

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön