![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bahçesi güzel, kendisi bahçesinden güzel hatun, ilk kez bakabildim buradan bahçene. Önce gerçeğini görsem de, burada başlangıcından itibaren okumak daha iyi oldu. Sevgili annene ve o güzelim, dünya tatlısı kızına selam ve sevgiler. Bana verdiği ayçiçeğini kıdım kıdım yiyorum bitmesin diye. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Handancım herşey harika oldu. Ellerinize sağlık. Uğrayıp son halini görmeyi çok isterdim ama arkadaşların sana geldiği gün , düğün telaşımız vardı katılamadım ne yazık ki. Önümüzdeki yaz çok çok daha güzel olacak bu bahçe biliyorum. Tecrübeler çok şeyi değiştiriyor çünkü ve sende ki azim yeter zaten maşallah. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() Sizide aramızda görmeyi çok isterdik, ama telaş olunca ![]() ayrıca getirdiğiniz salatalıkların resmini çekemedim.fideleri sebze kısmının ilk girişine diktiğimiz için gelen misafirlerimize sizin salatalıklar nasip oldu,tatlı bir tebessüm ile kulaklarınızı çınlattık.........Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Melissaaaaaaa, minik minik çiçekleri hoş kokuları ile misk doldu bahçe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Komşumuzun küçük bir fide şeklinde verdiği melek borusu, boyuna aldanmadan kocaman çiçeği ile hayranım ona.diğer renkleriyle takas yapmak isterim açıkcası beyaza karşılık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Melek borusu sanki floresan lamba gibi parlıyor bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Nisan ayında yapı marketten aldıgım dahlia, zavallım acemi olan ellerimde cok acı çekti.Cahillik işte ben parmak gibi olan kıısmlarını ayırıp dikmiştim. Fazla olmasın diye bir kök üstünde bıraktığım bu, anca toparladı zavallı kendini. Gazi bunun adı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Artık yağmurdan falan korkmana gerek yok bence. Bitkilerin, bahçen, toprağın iklime ve bulundukları yere alıştı bu sene ve her zorluğa daha iyi dayanacaklar emin ol. Ve baharda sana gülümseyecek hepsi. Şimdi hepimizin dinlenme zamanı, bitkilerimizinde. ![]() Gaziye bayıldım. ![]() Alıntı:
Kulağımı çınlatmanız beni mutlu etti. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Karnin Yardim Kazma İle Bel İle Yüzün Yırttım Tırnak İle El İle Yine Beni Karşıladı Gül İle Benim Sadık Yarim Kara Topraktır yine toprak, yine toprak........ Sevgili füsun hanım, fidelerdeki mana benide inanın cok mutlu ediyor.İyiki tanımışım sizler. Sevgiler.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayçekirdeğini siz yiyin, bitince yenisini koparırız... |
|
![]() |