agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni3600Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-09-2011, 12:21   #1
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Bahçesi güzel, kendisi bahçesinden güzel hatun, ilk kez bakabildim buradan bahçene. Önce gerçeğini görsem de, burada başlangıcından itibaren okumak daha iyi oldu.
Sevgili annene ve o güzelim, dünya tatlısı kızına selam ve sevgiler. Bana verdiği ayçiçeğini kıdım kıdım yiyorum bitmesin diye.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-09-2011, 12:42   #2
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Galeri: 49
Handancım herşey harika oldu. Ellerinize sağlık. Uğrayıp son halini görmeyi çok isterdim ama arkadaşların sana geldiği gün , düğün telaşımız vardı katılamadım ne yazık ki. Önümüzdeki yaz çok çok daha güzel olacak bu bahçe biliyorum. Tecrübeler çok şeyi değiştiriyor çünkü ve sende ki azim yeter zaten maşallah. Sevgiler.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-09-2011, 07:56   #3
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Handancım herşey harika oldu. Ellerinize sağlık. Uğrayıp son halini görmeyi çok isterdim ama arkadaşların sana geldiği gün , düğün telaşımız vardı katılamadım ne yazık ki. Önümüzdeki yaz çok çok daha güzel olacak bu bahçe biliyorum. Tecrübeler çok şeyi değiştiriyor çünkü ve sende ki azim yeter zaten maşallah. Sevgiler.
Sevgili füsun hanım, tecrübeler insana cok şey öğrettiğini daha iyi anlıyorum.Bu sene toprağı tanıdık oda bizi...Bu sene karışık bi resim çalışması ile renklendi bahçemiz.Seneye nasıl bi tablo bekliyor ben şimdiden heyecanlandım yaz için.Bugunde hava soğudu korkuyorum yine yağmurlardan
Sizide aramızda görmeyi çok isterdik, ama telaş olunca ........
ayrıca getirdiğiniz salatalıkların resmini çekemedim.fideleri sebze kısmının ilk girişine diktiğimiz için gelen misafirlerimize sizin salatalıklar nasip oldu,tatlı bir tebessüm ile kulaklarınızı çınlattık.........Sevgiler.

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-09-2011, 11:05   #4
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Melissaaaaaaa, minik minik çiçekleri hoş kokuları ile misk doldu bahçe

Eklenen Resimler

Eski 30-09-2011, 11:09   #5
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Komşumuzun küçük bir fide şeklinde verdiği melek borusu, boyuna aldanmadan kocaman çiçeği ile hayranım ona.diğer renkleriyle takas yapmak isterim açıkcası beyaza karşılık...

Eklenen Resimler

Eski 30-09-2011, 11:11   #6
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Melek borusu sanki floresan lamba gibi parlıyor bahçede.

Eklenen Resimler

Eski 30-09-2011, 11:23   #7
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Nisan ayında yapı marketten aldıgım dahlia, zavallım acemi olan ellerimde cok acı çekti.Cahillik işte ben parmak gibi olan kıısmlarını ayırıp dikmiştim. Fazla olmasın diye bir kök üstünde bıraktığım bu, anca toparladı zavallı kendini. Gazi bunun adı

Eklenen Resimler

Eski 30-09-2011, 20:48   #8
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Galeri: 49
Artık yağmurdan falan korkmana gerek yok bence. Bitkilerin, bahçen, toprağın iklime ve bulundukları yere alıştı bu sene ve her zorluğa daha iyi dayanacaklar emin ol. Ve baharda sana gülümseyecek hepsi. Şimdi hepimizin dinlenme zamanı, bitkilerimizinde.
Gaziye bayıldım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hanndan Mesajı Göster
ayrıca getirdiğiniz salatalıkların resmini çekemedim.fideleri sebze kısmının ilk girişine diktiğimiz için gelen misafirlerimize sizin salatalıklar nasip oldu,tatlı bir tebessüm ile kulaklarınızı çınlattık.........Sevgiler.
Kimse kimsenin kısmetini yiyemez diye buna deniyor değil mi ? Ben fide getireceğim, o fide büyüyecek ürün verecek ve onu dostlar yiyecek. Hayatın hoş tarafı da bu galiba, sürprizler.
Kulağımı çınlatmanız beni mutlu etti.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2011, 07:47   #9
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Artık yağmurdan falan korkmana gerek yok bence. Bitkilerin, bahçen, toprağın iklime ve bulundukları yere alıştı bu sene ve her zorluğa daha iyi dayanacaklar emin ol. Ve baharda sana gülümseyecek hepsi. Şimdi hepimizin dinlenme zamanı, bitkilerimizinde.
Gaziye bayıldım.

Kimse kimsenin kısmetini yiyemez diye buna deniyor değil mi ? Ben fide getireceğim, o fide büyüyecek ürün verecek ve onu dostlar yiyecek. Hayatın hoş tarafı da bu galiba, sürprizler.
Kulağımı çınlatmanız beni mutlu etti.
Deneme süremiz bitmiştir umarım, yoksa çok yıpratırız birbirimizi.

Karnin Yardim Kazma İle Bel İle
Yüzün Yırttım Tırnak İle El İle
Yine Beni Karşıladı Gül İle
Benim Sadık Yarim Kara Topraktır

yine toprak, yine toprak........
Sevgili füsun hanım, fidelerdeki mana benide inanın cok mutlu ediyor.İyiki tanımışım sizler.
Sevgiler....

Eski 30-09-2011, 07:45   #10
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Bahçesi güzel, kendisi bahçesinden güzel hatun, ilk kez bakabildim buradan bahçene. Önce gerçeğini görsem de, burada başlangıcından itibaren okumak daha iyi oldu.
Sevgili annene ve o güzelim, dünya tatlısı kızına selam ve sevgiler. Bana verdiği ayçiçeğini kıdım kıdım yiyorum bitmesin diye.
Sevgili Müjgan Hanım,cok teşekkür ederim,sizin ziyaretinizle şenlendi bahçem. Ziyaretinizle ve sizleri tanımakla çok mutlu ettiniz inanın.Annemde selam ve sevgilerini sunuyor.
Ayçekirdeğini siz yiyin, bitince yenisini koparırız...

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025