View Single Post
Eski 30-09-2011, 07:38   #680
hanndan
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adil Mesajı Göster
Handan hanım. Üçüz çiçeği dikkatimi çekti çok farklı bir görüntüye sahip.Çiçeklerin ve yaprakların renkleri harika.Yani görüntü mükemmel.Bir botanik bahçemin olmasını ve bu güzel çiçeklerin bu bahçemde olmasını çok isterdim.Hayalim bu .Fakat ne kadarına sahip olabilirim veya başarabilirim bunu bilemiyorum.Fakat gayreti içinde olacağım.Dünyamızda okadar güzel bitkiler ,ağaçlar ve çiçekler varki insan gördükçe içi gidiyor.Hayalimdeki o güzel bahçeyi kurabilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım.Bu benim hayalim.Sanat ı ve doğayı çok seviyorum.Galiba bu benim genlerime işlemiş.
Güzel çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Saygılar selamlar.
Sayın Adil Bey, İnşallah hayaliniz bir gün gerçek olur,zaten bahçeniz doğaya olan sevginiz bir sanat eseri gibi işlenmekte, bu yolda doğru ilerlemeniz severek yapmanız çok güzel.Her dönemde çeşitler dahada artar tecrübeler bunu destekler.Bu dönemde de bahçenizde üçüz çiçeğinizle çeşidinize bir çeşit katarsınız,sevgili mirbenin gönderdiği tohumdu.Bende size gönderirirm tohumundan.sevgiler selamlar.......

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön