![]() |
|
![]() |
#662 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Aman Tanrm , ben bu görüntülere bayıldım,Sevgili Handann.....Görmeyeli bahçeniz ne kadar güzelleşmiş...Mor dahlialarınız aklımı başımdan aldı nerdeyse...633 . mesajınızdaki o kırmız pat çiçeğin ismi nedir..Ne kadar güzelmiş..İlk defa görüyorum ...Sarmaşıkların sardığı demirlerin arasından eviniz muhteşem görünüyor...Morların arasında pembe ev...Maşaallah diyorum...İyi günlerle oturun...O beyazlar Alisyum mu görüntüler hepsi harikaydı ...Kızınız en güzel çiçek canım ne kadar mutlu görünüyor bahçenizde....Keyifli günler...Ellerinize gönlünüze sağlık canım...sevgilerimi bıraktım bahçenize.........bbb..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
Sevgili Handan bahçeniz içimi açtı... Allah sevdiklerinizle huzurla oturmayı nasip etsin...Çiçek resimlerinizi dosyama aldım, gerekli yerlerde kullanmak için izin istiyorum, bu güzellikleri herkes görebilmeli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiyle kal ablacım........ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 633 mesajdaki çiçeğin adını bende unuttum, sevgili Sdurulun gönderdiği tohumlardan çıkan güzeller.Tohumlarından size de gönderirim. Beyzalarda alisyum evet cok sevdiğim bi bitki,kokusu ve görüntüsünü çok seviyorum.Bir daha ki dönemde alisyumları fazlasıyla görmek istiyorum,bahçeye hoş koku yayıyor. Güzel sözleriniz için cok teşekkür ederim.Sevgileriniz bahçemde, hissetti çiçeklerim ve ben , |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rabbim huzuru cümlemize nasip etsin. İzin ne demek memnuniyetle alabilirsiniz, sevinirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
|
.........ayni dili konuşuyor olabilmemiz ne güzel,,,,,,,adını bilmediğimiz insanlarla sıcak bi muhabbet doğuyor içimizde ve bu beni çok mutlu ediyor.İyiki agaclar.net üyesiyim, iyiki doğayı seviyorum, iyiki sizler varsınız......... Cuma günü ziyaretimize gelen sevgili Ayşe Özdil Hanım , sevgili Sabah Hanım , sevgili Müjgan Hanım , sevgili Nevsune Hanım ve sevgili Feriha Hanım beni nasıl mutlu ettiğinizi anlatamam,iyiki tanıdım sizi. Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mirbenin göndermiş olduğu beyaz mavişlerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mirbenin göndermiş olduğu üçüz çiçeği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Ağaç Dostu
|
Karışık çiçek tohumlarından çıkan ismini bilmediğim çiçekler,çokkkk güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler sdurul,bi gayret açtı durdu demek adından geliyo gayreti......cok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sevgili handan; Benim maviş de bir güzel oldu üzeri çiçek dolu sarktı, ama ben fotoğraflayamadım. O ara çok koşturuyordum. Gözüm ilişse de hep erteliyordum. Bir gün baktım çiçekleri geçmiş. Tüh dedim. yetişemedik. Seninki beyazmış, benim eflatun gibi idi. Çok güzel. Ben bu çiçeği çok sevdim. Güle güle büyüt çıtı pıtı çok kibar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Handan hanım. Üçüz çiçeği dikkatimi çekti çok farklı bir görüntüye sahip.Çiçeklerin ve yaprakların renkleri harika.Yani görüntü mükemmel.Bir botanik bahçemin olmasını ve bu güzel çiçeklerin bu bahçemde olmasını çok isterdim.Hayalim bu .Fakat ne kadarına sahip olabilirim veya başarabilirim bunu bilemiyorum.Fakat gayreti içinde olacağım.Dünyamızda okadar güzel bitkiler ,ağaçlar ve çiçekler varki insan gördükçe içi gidiyor.Hayalimdeki o güzel bahçeyi kurabilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım.Bu benim hayalim.Sanat ı ve doğayı çok seviyorum.Galiba bu benim genlerime işlemiş. ![]() Güzel çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluk dolu günler diliyorum. Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Handan beyaz mavişe bayıldım üçüz çiçeği harika ellerine emeklerine sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Ağaç Dostu
|
Bahçesi güzel, kendisi bahçesinden güzel hatun, ilk kez bakabildim buradan bahçene. Önce gerçeğini görsem de, burada başlangıcından itibaren okumak daha iyi oldu. Sevgili annene ve o güzelim, dünya tatlısı kızına selam ve sevgiler. Bana verdiği ayçiçeğini kıdım kıdım yiyorum bitmesin diye. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Ağaç Dostu
|
Handancım herşey harika oldu. Ellerinize sağlık. Uğrayıp son halini görmeyi çok isterdim ama arkadaşların sana geldiği gün , düğün telaşımız vardı katılamadım ne yazık ki. Önümüzdeki yaz çok çok daha güzel olacak bu bahçe biliyorum. Tecrübeler çok şeyi değiştiriyor çünkü ve sende ki azim yeter zaten maşallah. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili periş cok teşekkür ederim,üçüz çiçeğimde tohumlar var,isterseniz gönderirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayçekirdeğini siz yiyin, bitince yenisini koparırız... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sizide aramızda görmeyi çok isterdik, ama telaş olunca ![]() ayrıca getirdiğiniz salatalıkların resmini çekemedim.fideleri sebze kısmının ilk girişine diktiğimiz için gelen misafirlerimize sizin salatalıklar nasip oldu,tatlı bir tebessüm ile kulaklarınızı çınlattık.........Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Ağaç Dostu
|
Melissaaaaaaa, minik minik çiçekleri hoş kokuları ile misk doldu bahçe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Ağaç Dostu
|
Komşumuzun küçük bir fide şeklinde verdiği melek borusu, boyuna aldanmadan kocaman çiçeği ile hayranım ona.diğer renkleriyle takas yapmak isterim açıkcası beyaza karşılık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
|
Melek borusu sanki floresan lamba gibi parlıyor bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
|
Nisan ayında yapı marketten aldıgım dahlia, zavallım acemi olan ellerimde cok acı çekti.Cahillik işte ben parmak gibi olan kıısmlarını ayırıp dikmiştim. Fazla olmasın diye bir kök üstünde bıraktığım bu, anca toparladı zavallı kendini. Gazi bunun adı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Ağaç Dostu
|
Artık yağmurdan falan korkmana gerek yok bence. Bitkilerin, bahçen, toprağın iklime ve bulundukları yere alıştı bu sene ve her zorluğa daha iyi dayanacaklar emin ol. Ve baharda sana gülümseyecek hepsi. Şimdi hepimizin dinlenme zamanı, bitkilerimizinde. ![]() Gaziye bayıldım. ![]() Alıntı:
Kulağımı çınlatmanız beni mutlu etti. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
Berrin hanımda bana çiçek tohumu gönderdi.Hepinizden Allah razı olsun. Herzaman mutlu ve sağlıklı kalın.Saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Sevgili Hanndan,evinizi ,bahçenizi ,tüm gelişmeleri ilk sayfadan itibaren gezdim.GÜle güle oturun.Bahçenin ilk halinden şimdiki hali,ne kadar bitki,çiçeksever olduğunuzu gösteriyor.hava şartlarından bayağı madur olmuşsunuz ama yapacak bir şey yok. Mutlu,huzurlu bir yaşam dilerim.sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|