agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni3600Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-09-2011, 20:53   #661
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Canım, sefalar sarmış seni ne güzel. Hayatın sefayla dolsun bundan sonra.
Çiçekler tadında kal emi.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-09-2011, 16:31   #662
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Aman Tanrm , ben bu görüntülere bayıldım,Sevgili Handann.....Görmeyeli bahçeniz ne kadar güzelleşmiş...Mor dahlialarınız aklımı başımdan aldı nerdeyse...633 . mesajınızdaki o kırmız pat çiçeğin ismi nedir..Ne kadar güzelmiş..İlk defa görüyorum ...Sarmaşıkların sardığı demirlerin arasından eviniz muhteşem görünüyor...Morların arasında pembe ev...Maşaallah diyorum...İyi günlerle oturun...O beyazlar Alisyum mu görüntüler hepsi harikaydı ...Kızınız en güzel çiçek canım ne kadar mutlu görünüyor bahçenizde....Keyifli günler...Ellerinize gönlünüze sağlık canım...sevgilerimi bıraktım bahçenize.........bbb.....

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2011, 00:33   #663
ide
Ağaç Dostu

ide's Avatar

Giriş Tarihi: 22-10-2007
Sevgili Handan bahçeniz içimi açtı... Allah sevdiklerinizle huzurla oturmayı nasip etsin...Çiçek resimlerinizi dosyama aldım, gerekli yerlerde kullanmak için izin istiyorum, bu güzellikleri herkes görebilmeli

ide Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2011, 11:02   #664
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adil Mesajı Göster
Sayın handan
Makro çekimleriniz (yakın) çok başarılı.Çiçekler adeta canlanmış ekrandan çıkacak gibi duruyor.Benimde en çok sevdiğim çekim modu Makro çekimdir.Fotoğraftaki teferruatları gözler önüne seriyor.Fotoğraftaki konuyu adeta yaşıyor insan.Emeğinize, ellerinize sağlık.
Sayın adil bey, teşekkür ederim.yakın detaylar bana cokkk şey anlatır hep,sanki içlerinde ayrı bir dünya var ve beni içine çekiyor.

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2011, 11:10   #665
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Canım, sefalar sarmış seni ne güzel. Hayatın sefayla dolsun bundan sonra.
Çiçekler tadında kal emi.
Sağolasın ablacım, sefalar renk renk cok guzeller, yakıştılar bahçe tellerıne.Ama öğleden sonra görmek zor güzelliklerini.
Sevgiyle kal ablacım........

Eski 20-09-2011, 14:01   #666
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Aman Tanrm , ben bu görüntülere bayıldım,Sevgili Handann.....Görmeyeli bahçeniz ne kadar güzelleşmiş...Mor dahlialarınız aklımı başımdan aldı nerdeyse...633 . mesajınızdaki o kırmız pat çiçeğin ismi nedir..Ne kadar güzelmiş..İlk defa görüyorum ...Sarmaşıkların sardığı demirlerin arasından eviniz muhteşem görünüyor...Morların arasında pembe ev...Maşaallah diyorum...İyi günlerle oturun...O beyazlar Alisyum mu görüntüler hepsi harikaydı ...Kızınız en güzel çiçek canım ne kadar mutlu görünüyor bahçenizde....Keyifli günler...Ellerinize gönlünüze sağlık canım...sevgilerimi bıraktım bahçenize.........bbb.....
Teşekkür ederim sevgili berrin hanım, çiçeklerin güzelliği bizlere sergilemek düşüyor
633 mesajdaki çiçeğin adını bende unuttum, sevgili Sdurulun gönderdiği tohumlardan çıkan güzeller.Tohumlarından size de gönderirim.
Beyzalarda alisyum evet cok sevdiğim bi bitki,kokusu ve görüntüsünü çok seviyorum.Bir daha ki dönemde alisyumları fazlasıyla görmek istiyorum,bahçeye hoş koku yayıyor.
Güzel sözleriniz için cok teşekkür ederim.Sevgileriniz bahçemde, hissetti çiçeklerim ve ben ,

Eski 20-09-2011, 14:08   #667
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ide Mesajı Göster
Sevgili Handan bahçeniz içimi açtı... Allah sevdiklerinizle huzurla oturmayı nasip etsin...Çiçek resimlerinizi dosyama aldım, gerekli yerlerde kullanmak için izin istiyorum, bu güzellikleri herkes görebilmeli
Teşekkür ederim ide,
Rabbim huzuru cümlemize nasip etsin.
İzin ne demek memnuniyetle alabilirsiniz, sevinirim.

Eski 20-09-2011, 14:16   #668
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

.........ayni dili konuşuyor olabilmemiz ne güzel,,,,,,,adını bilmediğimiz insanlarla sıcak bi muhabbet doğuyor içimizde ve bu beni çok mutlu ediyor.İyiki agaclar.net üyesiyim, iyiki doğayı seviyorum, iyiki sizler varsınız.........

Cuma günü ziyaretimize gelen sevgili Ayşe Özdil Hanım , sevgili Sabah Hanım , sevgili Müjgan Hanım , sevgili Nevsune Hanım ve sevgili Feriha Hanım beni nasıl mutlu ettiğinizi anlatamam,iyiki tanıdım sizi.
Sevgiler....

YeniGine beğendi.
Eski 20-09-2011, 20:47   #669
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Sevgili mirbenin göndermiş olduğu beyaz mavişlerim.

Eklenen Resimler

Eski 20-09-2011, 20:51   #670
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Sevgili mirbenin göndermiş olduğu üçüz çiçeği.

Eklenen Resimler

Eski 20-09-2011, 20:56   #671
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Karışık çiçek tohumlarından çıkan ismini bilmediğim çiçekler,çokkkk güzeller.

Eklenen Resimler

Eski 20-09-2011, 21:18   #672
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili hanndan, bu fotoğraftaki bitkinin adı, galliardia-gayret çiçeği. Sevgiyle...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2011, 21:54   #673
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

teşekkürler sdurul,bi gayret açtı durdu demek adından geliyo gayreti......cok güzeller.

Eski 23-09-2011, 09:57   #674
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sevgili handan; Benim maviş de bir güzel oldu üzeri çiçek dolu sarktı, ama ben fotoğraflayamadım. O ara çok koşturuyordum. Gözüm ilişse de hep erteliyordum. Bir gün baktım çiçekleri geçmiş. Tüh dedim. yetişemedik. Seninki beyazmış, benim eflatun gibi idi. Çok güzel. Ben bu çiçeği çok sevdim. Güle güle büyüt çıtı pıtı çok kibar...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-09-2011, 09:28   #675
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Handan hanım. Üçüz çiçeği dikkatimi çekti çok farklı bir görüntüye sahip.Çiçeklerin ve yaprakların renkleri harika.Yani görüntü mükemmel.Bir botanik bahçemin olmasını ve bu güzel çiçeklerin bu bahçemde olmasını çok isterdim.Hayalim bu .Fakat ne kadarına sahip olabilirim veya başarabilirim bunu bilemiyorum.Fakat gayreti içinde olacağım.Dünyamızda okadar güzel bitkiler ,ağaçlar ve çiçekler varki insan gördükçe içi gidiyor.Hayalimdeki o güzel bahçeyi kurabilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım.Bu benim hayalim.Sanat ı ve doğayı çok seviyorum.Galiba bu benim genlerime işlemiş.
Güzel çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-09-2011, 15:24   #676
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Sevgili Handan beyaz mavişe bayıldım üçüz çiçeği harika ellerine emeklerine sağlık sevgiler...

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-09-2011, 12:21   #677
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Bahçesi güzel, kendisi bahçesinden güzel hatun, ilk kez bakabildim buradan bahçene. Önce gerçeğini görsem de, burada başlangıcından itibaren okumak daha iyi oldu.
Sevgili annene ve o güzelim, dünya tatlısı kızına selam ve sevgiler. Bana verdiği ayçiçeğini kıdım kıdım yiyorum bitmesin diye.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-09-2011, 12:42   #678
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Galeri: 49
Handancım herşey harika oldu. Ellerinize sağlık. Uğrayıp son halini görmeyi çok isterdim ama arkadaşların sana geldiği gün , düğün telaşımız vardı katılamadım ne yazık ki. Önümüzdeki yaz çok çok daha güzel olacak bu bahçe biliyorum. Tecrübeler çok şeyi değiştiriyor çünkü ve sende ki azim yeter zaten maşallah. Sevgiler.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-09-2011, 07:32   #679
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sevgili handan; Benim maviş de bir güzel oldu üzeri çiçek dolu sarktı, ama ben fotoğraflayamadım. O ara çok koşturuyordum. Gözüm ilişse de hep erteliyordum. Bir gün baktım çiçekleri geçmiş. Tüh dedim. yetişemedik. Seninki beyazmış, benim eflatun gibi idi. Çok güzel. Ben bu çiçeği çok sevdim. Güle güle büyüt çıtı pıtı çok kibar...
Sevgili uzaylı, sahip olmayı cok istediğim bi çiçekti sağolsun mirbenin gönderimi ile artık mavişe kavuştum. Camın önünde sarkan çiçekleri ile yoldan gecenleri geri çevirmekle meşhur bir çiçek sizde güle güle büyütün...

Eski 30-09-2011, 07:38   #680
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adil Mesajı Göster
Handan hanım. Üçüz çiçeği dikkatimi çekti çok farklı bir görüntüye sahip.Çiçeklerin ve yaprakların renkleri harika.Yani görüntü mükemmel.Bir botanik bahçemin olmasını ve bu güzel çiçeklerin bu bahçemde olmasını çok isterdim.Hayalim bu .Fakat ne kadarına sahip olabilirim veya başarabilirim bunu bilemiyorum.Fakat gayreti içinde olacağım.Dünyamızda okadar güzel bitkiler ,ağaçlar ve çiçekler varki insan gördükçe içi gidiyor.Hayalimdeki o güzel bahçeyi kurabilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım.Bu benim hayalim.Sanat ı ve doğayı çok seviyorum.Galiba bu benim genlerime işlemiş.
Güzel çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Saygılar selamlar.
Sayın Adil Bey, İnşallah hayaliniz bir gün gerçek olur,zaten bahçeniz doğaya olan sevginiz bir sanat eseri gibi işlenmekte, bu yolda doğru ilerlemeniz severek yapmanız çok güzel.Her dönemde çeşitler dahada artar tecrübeler bunu destekler.Bu dönemde de bahçenizde üçüz çiçeğinizle çeşidinize bir çeşit katarsınız,sevgili mirbenin gönderdiği tohumdu.Bende size gönderirirm tohumundan.sevgiler selamlar.......

Eski 30-09-2011, 07:39   #681
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş Mesajı Göster
Sevgili Handan beyaz mavişe bayıldım üçüz çiçeği harika ellerine emeklerine sağlık sevgiler...
Sevgili periş cok teşekkür ederim,üçüz çiçeğimde tohumlar var,isterseniz gönderirim.

Eski 30-09-2011, 07:45   #682
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Bahçesi güzel, kendisi bahçesinden güzel hatun, ilk kez bakabildim buradan bahçene. Önce gerçeğini görsem de, burada başlangıcından itibaren okumak daha iyi oldu.
Sevgili annene ve o güzelim, dünya tatlısı kızına selam ve sevgiler. Bana verdiği ayçiçeğini kıdım kıdım yiyorum bitmesin diye.
Sevgili Müjgan Hanım,cok teşekkür ederim,sizin ziyaretinizle şenlendi bahçem. Ziyaretinizle ve sizleri tanımakla çok mutlu ettiniz inanın.Annemde selam ve sevgilerini sunuyor.
Ayçekirdeğini siz yiyin, bitince yenisini koparırız...

Eski 30-09-2011, 07:56   #683
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Handancım herşey harika oldu. Ellerinize sağlık. Uğrayıp son halini görmeyi çok isterdim ama arkadaşların sana geldiği gün , düğün telaşımız vardı katılamadım ne yazık ki. Önümüzdeki yaz çok çok daha güzel olacak bu bahçe biliyorum. Tecrübeler çok şeyi değiştiriyor çünkü ve sende ki azim yeter zaten maşallah. Sevgiler.
Sevgili füsun hanım, tecrübeler insana cok şey öğrettiğini daha iyi anlıyorum.Bu sene toprağı tanıdık oda bizi...Bu sene karışık bi resim çalışması ile renklendi bahçemiz.Seneye nasıl bi tablo bekliyor ben şimdiden heyecanlandım yaz için.Bugunde hava soğudu korkuyorum yine yağmurlardan
Sizide aramızda görmeyi çok isterdik, ama telaş olunca ........
ayrıca getirdiğiniz salatalıkların resmini çekemedim.fideleri sebze kısmının ilk girişine diktiğimiz için gelen misafirlerimize sizin salatalıklar nasip oldu,tatlı bir tebessüm ile kulaklarınızı çınlattık.........Sevgiler.

Eski 30-09-2011, 11:05   #684
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Melissaaaaaaa, minik minik çiçekleri hoş kokuları ile misk doldu bahçe

Eklenen Resimler

Eski 30-09-2011, 11:09   #685
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Komşumuzun küçük bir fide şeklinde verdiği melek borusu, boyuna aldanmadan kocaman çiçeği ile hayranım ona.diğer renkleriyle takas yapmak isterim açıkcası beyaza karşılık...

Eklenen Resimler

Eski 30-09-2011, 11:11   #686
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Melek borusu sanki floresan lamba gibi parlıyor bahçede.

Eklenen Resimler

Eski 30-09-2011, 11:23   #687
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Nisan ayında yapı marketten aldıgım dahlia, zavallım acemi olan ellerimde cok acı çekti.Cahillik işte ben parmak gibi olan kıısmlarını ayırıp dikmiştim. Fazla olmasın diye bir kök üstünde bıraktığım bu, anca toparladı zavallı kendini. Gazi bunun adı

Eklenen Resimler

Eski 30-09-2011, 20:48   #688
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Galeri: 49
Artık yağmurdan falan korkmana gerek yok bence. Bitkilerin, bahçen, toprağın iklime ve bulundukları yere alıştı bu sene ve her zorluğa daha iyi dayanacaklar emin ol. Ve baharda sana gülümseyecek hepsi. Şimdi hepimizin dinlenme zamanı, bitkilerimizinde.
Gaziye bayıldım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hanndan Mesajı Göster
ayrıca getirdiğiniz salatalıkların resmini çekemedim.fideleri sebze kısmının ilk girişine diktiğimiz için gelen misafirlerimize sizin salatalıklar nasip oldu,tatlı bir tebessüm ile kulaklarınızı çınlattık.........Sevgiler.
Kimse kimsenin kısmetini yiyemez diye buna deniyor değil mi ? Ben fide getireceğim, o fide büyüyecek ürün verecek ve onu dostlar yiyecek. Hayatın hoş tarafı da bu galiba, sürprizler.
Kulağımı çınlatmanız beni mutlu etti.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-10-2011, 13:58   #689
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hanndan Mesajı Göster
Sayın Adil Bey, İnşallah hayaliniz bir gün gerçek olur,zaten bahçeniz doğaya olan sevginiz bir sanat eseri gibi işlenmekte, bu yolda doğru ilerlemeniz severek yapmanız çok güzel.Her dönemde çeşitler dahada artar tecrübeler bunu destekler.Bu dönemde de bahçenizde üçüz çiçeğinizle çeşidinize bir çeşit katarsınız,sevgili mirbenin gönderdiği tohumdu.Bende size gönderirirm tohumundan.sevgiler selamlar.......
Çok teşekkür ederim handan hanım,çok iyisiniz.
Berrin hanımda bana çiçek tohumu gönderdi.Hepinizden Allah razı olsun.
Herzaman mutlu ve sağlıklı kalın.Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-10-2011, 15:57   #690
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-11-2008
Sevgili Hanndan,evinizi ,bahçenizi ,tüm gelişmeleri ilk sayfadan itibaren gezdim.GÜle güle oturun.Bahçenin ilk halinden şimdiki hali,ne kadar bitki,çiçeksever olduğunuzu gösteriyor.hava şartlarından bayağı madur olmuşsunuz ama yapacak bir şey yok.
Mutlu,huzurlu bir yaşam dilerim.sevgiler.

nuray topcu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025